發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 rho837 於 1-6-2012 16:00 發表
我知啦! 呢位UnXXe是誰?

迷底係

馬多夫 !  
or

馬夫多 !  
估吾到

甘苦主們係咪要去槍街示威?
拉橫額寫咩名好?
金球苦主??

回覆 358# 的帖子

明白ching的論點, 我會留意返問題的癥結所在.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

呃人通常都係利用人既善心同情心或者係人與人之間既互信.
同埋叫得做騙子,點都係有d 道行.
如果真係咁多人落左疊, 呃人個位unxxx 我相信把口都"浪"過油.
佢應該有d計既.
姑且咪追落去睇下後續羅...

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 1-6-2012 16:19 發表
甘苦主們係咪要去槍街示威?
拉橫額寫咩名好?
金球苦主??
希望你停止無謂抽水回覆

引用:
原帖由 gtoray 於 1-6-2012 16:23 發表

希望你停止無謂抽水回覆
好!收到!
宜家等後續唔出聲

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-5-31 00:09 發表
哩段野已經多次修改,全部事有人證物證,同埋我地已經報左警打上黎主要係想咁多位留意
其實睇講詞同真人發聲都係無力證據. 都係拎D 入數紙, 報左警既證據出黎, 咁咪各大花生友都無聲出囉. 不過真係要影得好D. 你果兩頁紙真係睇死人...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 1-6-2012 14:31 發表
睇完咁多頁 我都有d火滾..火滾其中一個原因係其他網友的回應...
一個二個響度抽水以為自己企響道德高地...人地出文慢d..又乜又七...
叫人影相 影左上黎又話睇唔清楚又盛..要人地打出黎..又話打得慢...
大家都係食 ...
不能認同更多!

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 13:19 發表

拿。。。樓主。。。。。我唔係大細超。。。你試下答左我D問題先。 。。簡單答就得。。。唔左時間。。。我幫緊你
1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?

3.,警方有否 ...
1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?24人

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?我知道現時有一位已去報警

3.,警方有否受理而立案處理?已正式立案處理

4,你,是否受害人之一?

5,你,所提及既律師是否真正存在?

6,律師角色係?資詢?刑事?民事?電話法律服務?受害人沒有回答我問題

7,你成隊人三十幾人只有你一個識上科林寫野(只須答係&唔係就得)吾係

引用:
原帖由 於 1-6-2012 17:31 發表
其實睇講詞同真人發聲都係無力證據. 都係拎D 入數紙, 報左警既證據出黎, 咁咪各大花生友都無聲出囉. 不過真係要影得好D. 你果兩頁紙真係睇死人...
明白咁多位想快D,要兩三日時間交收整理放上網

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-1 18:47 發表

明白咁多位想快D,要兩三日時間交收整理放上網
我就唔急既, 呢D 野無得急.
只係D 新ACC 比較熱心同有興趣多D.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 1-6-2012 18:55 發表

我就唔急既, 呢D 野無得急.
只係D 新ACC 比較熱心同有興趣多D.

係囉....咁急做乜?  
有金牌攞咩
想睇野就企埋一邊,成日"J"住  
有報案有律師..........呢D野要蚊耐D先好味架嘛  
我等樓主

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 18:37 發表

1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?24人

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?我知道現時有一位已去報警

3.,警方有否受理而立案處理?已正式立案處理

4,你,是否受害人之一?是

5,你,所提及既 ...
.....師兄.....你隊人成24個人中招.....有無試過一齊揾佢研究下點拆?(定係揾佢唔到或者佢話唔係香港....又話身在泰國?.....又唔聽電話之類?)

我最終極疑團:
個位世伯(無制服,好易認).....點解昆過咁多人.....無人去噪佢?.....佢一個星期起馬有四日係間鋪度打躉.....點解佢重可以坐係老廣咁耐而絲毫無損?.....係唔係佢手法高明....面皮夠厚.......你地成班吹佢唔漲....還是别有原因............呢個係小弟最唔諗明既地方

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 19:41 發表

.....師兄.....你隊人成24個人中招.....有無試過一齊揾佢研究下點拆?(定係揾佢唔到或者佢話唔係香港....又話身在泰國?.....又唔聽電話之類?)

我最終極疑團:
個位世伯(無制服,好易認)..... ...
因為每日都有新血加入?

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 19:41 發表

我最終極疑團:
個位世伯(無制服,好易認)..... ...
同佢玩果班好似比人落藥甘架,樣樣都聽話,要錢比錢,無錢就行開,仲要唱衰人地抬高自己
佢面皮成寸厚架,成日份失憶,搞game要借人對手

發新話題