發新話題

拖喉氣槍疑問

引用:
原帖由 faihk 於 4-6-2012 20:35 發表
其實個支野咩價位先?
330銀

引用:
原帖由 55727 於 4-6-2012 20:52 發表

330銀
你要找番條拖喉,及其它野...可能再比多$330都唔得

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 21:07 發表

所以我決定聽咁多位師兄話放棄了

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 21:07 發表

係......直頭係啦

引用:
原帖由 tango1997 於 4-6-2012 19:58 發表

廢up
TOY-TEC......M203&P90......係拖氣......何來blowback呀......你識唔識架 .......你真係少見

個兩枝野因結構問題(螺旋供彈系統).....要求用好靚既bb珠......一j ...
哈哈....拖氣果D叫 "卑佬墜銅 BLOWBACK "掛....  呢兩枝野軍医刀味玩過.....

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 4-6-2012 22:25 發表

哈哈....拖氣果D叫 "卑佬墜銅 BLOWBACK "掛....  呢兩枝野軍医刀味玩過.....

HAPPY SHOOTING!
卑佬墜銅有大細blowback力度同射速可以調教

za P90都係五舊幾,你就算剩揾拖喉份野都難

難怪最初咁多人懐疑你

引用:
原帖由 55727 於 4-6-2012 20:52 發表

330銀
衰衰地地出支AEG "廠名" 無咁煩...
家陣好似見街有跟倉版嗎? E個唔多記得!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-6-2012 23:12 發表
za P90都係五舊幾,你就算剩揾拖喉份野都難

難怪最初咁多人懐疑你
是咁的,單純見平又想收藏下,而且有fd想收枝usp,咁兩枝一齊收有個理由講下價而已

引用:
原帖由 55727 於 4-6-2012 23:16 發表

是咁的,單純見平又想收藏下,而且有fd想收枝usp,咁兩枝一齊收有個理由講下價而已
唔建議咁做.  另外, 新手亦唔建議新手隨便買2手, 分分鐘支野有暗病都唔知點check/ 比人點左都唔知.

引用:
原帖由 faihk 於 4-6-2012 23:21 發表

唔建議咁做.  另外, 新手亦唔建議新手隨便買2手, 分分鐘支野有暗病都唔知點check/ 比人點左都唔知.
其實小弟都已經買過好幾次二手的了,以前都有做過一排買賣二手
雖稱不上對槍十分認識,但都知基本check既方法
而且因有做過二手所以都對二手買賣會小心,買前都會講到明哂如一段時間內有出現問題點搞
但都感謝師兄的忠告

引用:
原帖由 tango1997 於 4-6-2012 22:29 發表

卑佬墜銅有大細blowback力度同射速可以調教 165684
係囉............

又唔好講到支槍一文不值,話哂都係第一支亦暫時係唯一一支氣動P90,而且講比例,佢比marui嘅更換近真槍,因電槍要放波箱,所以支槍係做厚咗,另佢個旋轉上彈同可調快慢射頻系統亦係當時嘅兩大賣點,如果支槍只係賣330,其實算抵買啦
"Just War , or just a war ?"

引用:
原帖由 honry 於 6-6-2012 12:29 發表
另佢個旋轉上彈xxx
最大鑊係佢d膠料麻麻地
早十年前我果支入面已經開始脆同爛

旋轉上彈?????

睇比例比marui嘅更換近真槍來看,岩我D wor

發新話題