發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-12-2012 09:30 發表
「衝擊力量」----我新手泥ja,吾知
唔知係咪”煙劈科屎”呢?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 queen 於 15-12-2012 00:52 發表
e疴比個比賽咪一樣....無啦啦封牌.......

我宜家連相都唔喺嗰面pose呀
queen師兄,友台呢條thread真係好睇過戲!
有網友勁插個比賽,queen你講左兩句自已所見就被人叫咸濕影相佬,友台d版主唔出聲;講講下燒到冠軍隊,又話小氣又話要面,友台d版主唔出聲;最後我都睇唔過眼出左幾句post,質疑佢地認為比賽裡面唔公平既地方,轉頭就封左艇。
我只可以講,友台手中有幾把尺,唔同人唔同時候,用把尺都唔同。
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 15-12-2012 10:46 發表

queen師兄,友台呢條thread真係好睇過戲!
有網友勁插個比賽,queen你講左兩句自已所見就被人叫咸濕影相佬,友台d版主唔出聲;講講下燒到冠軍隊,又話小氣又話要面,友台d版主唔出聲;最後我都睇唔過眼出左幾句po ...
咸濕影相佬...我都笑咗...

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 15-12-2012 10:46 發表

我只可以講,友台手中有幾把尺,唔同人唔同時候,用把尺都唔同。
這倒是真的
而且最大權的好像不太理會討論區的
真正管理的又有沒有最終權力
導致經常出現尺度差別大, 有問題無人理的情況
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-12-2012 02:06 發表
黎左呢度,版主簡直好人得不話

又幫你又有解釋又講道理,覆得快過o益薄餅

要勁讚

版友間充滿友愛,要激讚

我靠返工偷上尼睇下野去壓抑憂鬱咋 ...
多謝你誇獎先
cgf 細壇, 人少易管理je~

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-12-2012 11:08 發表

咸濕影相佬...我都笑咗...
哈哈~~
sorry, 忍唔住~~

不過我唔夠權限, 睇唔到全文了, sosad

黑暗得過WJ?

趕essay冇留意到, 有冇全文聽
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Hopot 於 2012-12-15 11:24 發表
黑暗得過WJ?
有料爆?

UNDER DEVELOPING

回覆 36# 的帖子

WJ 唔係摺左好耐la mei????

而家上唔到tim.....

上唔到 +1

真係上唔到...係成個網頁都上唔到

引用:
原帖由 RCman 於 15-12-2012 19:30 發表
真係上唔到...係成個網頁都上唔到
咁有乜影響呀????

我仲估係我自己部電腦問題原來唔係
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

好似我地M到咁~

發新話題