發新話題

室内外game受傷/受驚經驗

有一年! 走入去觀塘(牛頭角)舊麵粉廠! 鹹魚都有一條! 係死人至有那種酸臭氣!味!

引用:
原帖由 rho837 於 18-7-2014 15:43 發表
有一年! 走入去觀塘(牛頭角)舊麵粉廠! 鹹魚都有一條! 係死人至有那種酸臭氣!味!
勁似美國偵探劇集果D序幕~~

N年前去田X仔,尾場攻石屋,潛到去屋角對開草地十幾米cover前,屋裡面有人開火,
即時反應梗係跪低take cover,膝頭硬碰草叢下暗藏嘅磚頭,
痛到唔郁得(那些年唔興用護膝更加未有combat pant),
一路跪到end game先嗌隊友扶住起身。

那些年,有師兄赤手游绳落山脚,之後我問他痛一嗎?他答我: "還可以。"
真的是強人!

引用:
原帖由 geoprotex 於 18-7-2014 17:19 發表
N年前去田X仔,尾場攻石屋,潛到去屋角對開草地十幾米cover前,屋裡面有人開火,
即時反應梗係跪低take cover,膝頭硬碰草叢下暗藏嘅磚頭,
痛到唔郁得(那些年唔興用護膝更加未有combat pant),
一路跪到en ...
慘。。。害死人

引用:
原帖由 kirk123 於 18-7-2014 17:26 發表
那些年,有師兄赤手游绳落山脚,之後我問他痛一嗎?他答我: "還可以。"
真的是強人!
還可以
係隻腳斷左之嘛

引用:
原帖由 eddie_hk 於 18-7-2014 09:51 發表
講開"陶瓷樽", 成日好驚D 流彈打到人地"屋企", 有D 師兄又唔生性向住D別墅同樽試槍及燃燒租槍果D BB 彈, 我成日諗冤有頭有咩搵佢地, 唔好攪我, 我打攪一陣玩完即走...

軍軍軍以前其中有兩三個場好多金塔,有個可以同山墓玩遊戲
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 18-7-2014 19:34 發表

軍軍軍以前其中有兩三個場好多金塔,有個可以同山墓玩遊戲
我嶺過野 。。。。個山頭好邪  

還記得化淡廠踩中地下個窿隊友見到叫停game攞番隻腳出黎

引用:
原帖由 tango1997 於 18-7-2014 19:54 發表

果道玩夜game先邪,成晚周圍有人聲?
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 18-7-2014 20:40 發表

果道玩夜game先邪,成晚周圍有人聲?
基本上我十分鐘刀行唔番出泥

引用:
原帖由 tango1997 於 18-7-2014 20:43 發表

基本上我十分鐘刀行唔番出泥
哦!迷路

仲有無見倒D乜?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-7-2014 20:58 發表

哦!迷路

仲有無見倒D乜?
會唔會係見到"仙人點路"
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 tango1997 於 18-7-2014 19:54 發表

有無故仔講

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 18-7-2014 21:10 發表

會唔會係見到"仙人點路"
嘩!見vest要留番個位擺佛經機好喎
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題