發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

大人們都爾虞我詐~uncle幫我地,比我地分期係因為佢認為我地誠實佢幫我地係因為一年前有個叫細肥,大衛,當我地係鴨仔打!uncle 睇唔過眼幫我地升級裝備,之後佢地開始眼紅我地…我地就算冇錢還一期佢地唔會追我地~非常好!我地就算放左把槍都唔會介意~最後想認識uncle 既可以係槍街和各大game場~佢會經常出現

如果堅係學生妹,我連自己果枝都借埋比佢一齊玩!
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

uncle不只有20~3x枝ctw/ptw ,在三轟有達4x枝和51cqb場有2x枝m4a1可供壞槍ching借用~唔洗錢租!只要有借有還就冇問題,肥人和 扁口扁面既人免問!

呢個uncle既事蹟,令我聯想到之前有個工程師,出面有間屋,專用嚟借比D喺街度識返嚟既o靚仔o靚妹上去hea, 開P.........最終結果係點,新聞都有得睇………

頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

引用:
原帖由 wing383 於 2-6-2012 20:48 發表
呢個uncle既事蹟,令我聯想到之前有個工程師,出面有間屋,專用嚟借比D喺街度識返嚟既o靚仔o靚妹上去hea, 開P.........最終結果係點,新聞都有得睇………
諗得太遠...唔係一件好事....
望下利益算數!!!

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 20:29 發表
大人們都爾虞我詐~uncle幫我地,比我地分期係因為佢認為我地誠實佢幫我地係因為一年前有個叫細肥,大衛,當我地係鴨仔打!uncle 睇唔過眼幫我地升級裝備,之後佢地開始眼紅我地…我地就算冇錢還一期佢地唔會追我地~非常好 ...
越講越怪異
簡直匪夷所思
十足十邪教收o靚

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 21:00 發表

越講越怪異
簡直匪夷所思
十足十邪教收o靚
我懷疑佢根本就係Double Agent嚟, 似係想整死呀Uncle多過幫佢講好說話

引用:
原帖由 tf141 於 2-6-2012 21:06 發表

我懷疑佢根本就係Double Agent嚟, 似係想整死呀Uncle多過幫佢講好說話
睇完U台再睇番哩台....另一番韻味....
我懷疑有人靠緋聞博出位...
想做劉傷人!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 21:00 發表

越講越怪異
簡直匪夷所思
十足十邪教收o靚
#468仲怪異

食住花生等睇戲

附件

2-6-2012 21:38

2-6-2012 21:38

引用:
原帖由 st0110 於 2-6-2012 21:08 發表

睇完U台再睇番哩台....另一番韻味....
我懷疑有人靠緋聞博出位...
想做劉傷人!!!
ching勁啊!

竞然無人唸過呢個可能...

引用:
原帖由 tf141 於 2-6-2012 21:06 發表

有智慧之前SVD事件最尾都係咁收科

引用:
原帖由 HOB 於 2-6-2012 17:50 發表

啱嗱...... 怏D嚟攞走你D PTW 同CNC金屬身
  喂!大師兄可唔可以擺多一段時間!我冇位呀!最多今個星期來請你食飯! 啲身都未想到邊款好!砌灑個幾支致搬啦!反正你好多生意未有耐輪到我! 幫幫忙

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
呢位師兄。。。。CTW你知唔知係乜?

引用:
原帖由 calbee 於 2012-6-2 20:29 發表
大人們都爾虞我詐~uncle幫我地,比我地分期係因為佢認為我地誠實佢幫我地係因為一年前有個叫細肥,大衛,當我地係鴨仔打!uncle 睇唔過眼幫我地升級裝備,之後佢地開始眼紅我地…我地就算冇錢還一期佢地唔會追我地~非常好!我地就算放左把槍都唔會介意~最後想認識uncle 既可以係槍街和各大game場~佢會經常出現
請問你地做到幾多期架呢?
放左把槍係咩意思呢...?

UNDER DEVELOPING

發新話題