發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

話唔定兩邊已經傾店數,bbq大結局?

引用:
原帖由 calbee 於 6-6-2012 19:56 發表
話說 之前terry wong/馬連/海盜同埋海怪 經某位世伯手改左3支a&k masada 後尾3支賣左18000蚊 以家知道有支masada系前九xx槍會 現已改名為紅花油會 既隊長細肥/eric手上 呢支masada可以輕易調教到火力 為左呢幾支masa ...
不明.........在那裡.........是否小樽仔的電氣化........如果是的話........我不用看了...Thx

引用:
原帖由 calbee 於 2012-6-6 19:56 發表
話說 之前terry wong/馬連/海盜同埋海怪 經某位世伯手改左3支a&k masada 後尾3支賣左18000蚊 以家知道有支masada系前九xx槍會 現已改名為紅花油會 既隊長細肥/eric手上 呢支masada可以輕易調教到火力 為左呢幾支masa ...
請問你又同fb 果個群組又咩關係呢?

UNDER DEVELOPING

蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx

引用:
原帖由 calbee 於 6-6-2012 19:56 發表
哩三支係海怪改仲要係同uncle買仲要係850一支,佢買返黎係比佢d朋友,一蚊都無多架,吾好屈得就屈
仲有果到幾支都只係改到1.8j,仲要經uncle部機試出黎架
幾支槍同uncle買仲有佢d手寫單架,如果吾認可以驗筆跡架!!!!
ps:terry wong講到明一樣野,任何心未經同意公開佢個人資料會報警

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-6 21:25 發表
蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx
呢層呢...

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2012 21:25 發表
師兄,我一路都好想上網,只不過小弟係哩幾日都吾係香港上左大陸搵其他受害者

引用:
原帖由 於 6-6-2012 21:17 發表

請問你又同fb 果個群組又咩關係呢?
佢係u先生果面d人
因為u先生係吾鐘意果個群組d人

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2012 20:20 發表

不明.........在那裡.........是否小樽仔的電氣化........如果是的話........我不用看了...Thx
100%吾係只係u先生係個hopup做手腳

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-6 21:35 發表

佢係u先生果面d人
因為u先生係吾鐘意果個群組d人
呢個問題唔係問你架喎.
你都係同律師傾好證據先浮返上黎啦.

引用:
原帖由 anti_uncle 於 6-6-2012 21:33 發表

師兄,我一路都好想上網,只不過小弟係哩幾日都吾係香港上左大陸搵其他受害者
可唔可以講解下點解搵受害者會搵到返大陸?

回覆 581# 的帖子

深圳小GG, uncxx涉嫌吃霸王G.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 anti_uncle 於 6-6-2012 21:31 發表

ps:terry wong講到明一樣野,任何心未經同意公開佢個人資料會報警
究竟有幾多個 terry ?
果個 terry 又唔識上網要搵你做代言?

呢個香港真係有咁多人唔識上網?

唔好玩啦.....

樓主唔好胡亂火上加油 解釋到先算 U先生親自致電小弟 嚴正聲明距系改左個3把Masada 友情價賣比caxbee師兄聲稱的人士 該人士再以三倍價錢倒賣 嚴重違反當初雙方既約定 宜家系樓主既問題遠遠大過U先生既嫌疑 除非樓主肯公佈實際既證據,例如報案紙啦..... 否則真係難以服眾架
ACU UCP忠實fans~~

Re 版主: 那位"Txrry"系有多個facexook帳號的 要告就唔使搵樓主代言啦 除非.... "人格分裂"論系真的 ^^
ACU UCP忠實fans~~

發新話題