發新話題

公屋養狗屢遭投訴 女義工失控割脈

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-7-2015 17:25 發表

社會現實:無人知你做乜都得。

我就係怕鎖隻雪橇上天台,佢對住月光鳩嗚。。。咁就麻能飯了
雪橇要室內長開冷氣....

引用:
原帖由 gtoray 於 28-7-2015 19:44 發表

人地天台係玻璃屋仲有冷氣嫁

引用:
原帖由 gtoray 於 28-7-2015 19:44 發表

雪橇呢個真係想知香港d咁既天氣是否適合養
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:

雪櫃犬
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

天台冷氣狗屋! 我朋友話雪hill都唔夠用!要架多個雪櫃裝冰!要浸冰水涼!

死老鼠尋晚爬開我D泥食Q哂我D稻米種子!!!

附件

29-7-2015 09:04

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

新建私人屋苑好似冇寫得咁死方便業主租出去......以前住YOHO都係要有三戶"長期"投訴先下逐狗令
依家搬去沙田某個冇話養得狗既屋苑....但咁多年呢樹都有人養狗....變成怕狗就咪搬入黎....
據觀察.....新地樓多數都俾養狗

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-7-2015 08:57 發表
蘇C苦都有種草
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-7-2015 09:25 發表
新建私人屋苑好似冇寫得咁死方便業主租出去......以前住YOHO都係要有三戶"長期"投訴先下逐狗令
依家搬去沙田某個冇話養得狗既屋苑....但咁多年呢樹都有人養狗....變成怕狗就咪搬入黎....
據觀察.....新地樓多數都俾 ...
我細妹住yoho.....佢養緊金毛沉。。。無野喎

引用:
原帖由 2slow 於 29-7-2015 10:48 發表

蘇C苦都有種草
DIY緊一碗飯

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Tango1997 於 29-7-2015 11:00 發表

金毛巧乖乖豬架 。。。

雪橇係咪怕熱成咁,阿拉斯加雪橇咪死?!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-7-2015 08:57 發表
老鼠好賤! 要.......

https://www.youtube.com/watch?v=ZrX0oaK-OdE

要有猫

引用:
原帖由 Tango1997 於 29-7-2015 11:00 發表

我細佬搬出住就買隻貓嚟玩,阿囡放假成日話去叔叔屋企睇貓。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-7-2015 12:39 發表

DIY緊一碗飯
你洗唔洗樣樣野都要DIY呀
話時話, 用咩肥料呢

引用:
原帖由 2slow 於 29-7-2015 15:13 發表

你洗唔洗樣樣野都要DIY呀
話時話, 用咩肥料呢
食屎疴飯,食鈑疴屎。。。

未發芽。。。未諗。。。。

《河湟有感》司空圖

發新話題