發新話題

今日cqb好黑仔

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2012 23:10 發表

管有戰略物資
應該冇d咁既條例

咁講法玩狙擊鏡,紅點,sight之類咪....

附件

22-4-2012 23:19

引用:
原帖由 一舊水 於 22-4-2012 23:19 發表
咁講法玩狙擊鏡,紅點,sight之類咪....
法例不宜以偏概全
而且呢條係進出口條例....

引用:
原帖由 gtoray 於 22-4-2012 23:37 發表

法例不宜以偏概全
而且呢條係進出口條例....
T兄插我個Gap
我回敬返佢姐
(jk)

引用:
原帖由 gtoray 於 22-4-2012 22:25 發表

cqb 用槍
cqc 用人力
當真?? 咁update 下先... 因為印象中我記得CQB = CQC = MOUT = FIBUR ... etc, 至少d 鬼佬係咁講

講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

CQB係呢度應該係指近距離wargame(講到慣曬)

引用:
原帖由 Rager 於 22-4-2012 23:59 發表

當真?? 咁update 下先... 因為印象中我記得CQB = CQC = MOUT = FIBUR ... etc, 至少d 鬼佬係咁講
我記得之前睇過一個網話CQB(近距離作戰) = CQC(近身格鬥) + CQS(近距離射擊)

乜CQB.....是但啦!總知就係對打啦!唔咪你死就佢忙!

樓主話對方啲槍打到出血!係乜槍MP5 AEG?

唔好唔開心!當比學費!

不死人永遠係wargame一部分!當你有貨有凹時!不死人算甚麼

同不死人玩最好就係拎支勁野打power睇下邊個淆先

引用:
原帖由 一舊水 於 23-4-2012 01:31 AM 發表
你幾大?諗埋D野噤低能既?

回覆 55# 的帖子

施主言重了......

引用:
原帖由 一舊水 於 23-4-2012 01:31 發表
呢個想法不能有
你勁D人地又再勁D打22你咪玩完

咁唔爭在上埋刺刀

引用:
原帖由 gtoray 於 22-4-2012 23:13 發表

應該冇d咁既條例
哦。。。。

引用:
原帖由 一舊水 於 22-4-2012 23:55 發表

T兄插我個Gap
我回敬返佢姐
(jk)
再搞多次你個Gap
一舊水:[著Kevlar去 200J都唔怕]

有避彈衣唔係實無事.......
件野打唔入只係因為件野抵消左彈頭既衝擊力
而你身体刀重係要食哂呢D分散出泥既衝擊力....會有內傷或者有內出血既情況
試過有人中左心口一槍死左....外表乜事刀無....但震斷幾條肋骨....肋骨插穿心臟....内出血不止....死左

發新話題