發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

回覆 599# 的帖子

睇來唔駛叫人幫我煮咸水花生都得啦.....

夠料係唔係應該搵警察, 唔係搵警察朋友....,, 搵人出頭呢啲小朋友先做嘅野, 唔係咁應該攞出來威威囉。他日打game你又話你有警察戰友我地又應該好驚驚?

今日尋日都去咗槍街, 但唔記得八吓邊個係uncle 添。, 我嘅錯sorry。, 為咗抽麥兜, 我今日嘅花生喺七仔買嘅!!!

.

引用:
原帖由 DelayTokyo 於 7-6-2012 06:18 發表
http://www.facebook.com/photo.ph ... 78340808&type=3
WAH!!!!
公共地方持槍,郊野公園範圍持有氣槍
有人犯法之嘛,洗咩"wah"
PS:上一條片有女添

我見到有"Uncle"同"Terry"真身

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-6-7 06:23 發表
哇, 你好威威呀.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 一舊水 於 7-6-2012 06:23 發表
你見刻邊個terry先

理解樓主可能於出post後承受各方壓力
潛水了事定豁出去就佢自己揀了

既然有壓力 甘係咪更加應該用更有力既證據(報案紙等)去說服我地 而唔係潛水呢..... 我對樓主有D失望
ACU UCP忠實fans~~

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-7 16:10 發表
理解樓主可能於出post後承受各方壓力
潛水了事定豁出去就佢自己揀了
吹到咁大, 乜料都見唔到. 咁樣走左去, 唔多啱數喎...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 MarcoHung 於 7-6-2012 16:38 發表
既然有壓力 甘係咪更加應該用更有力既證據(報案紙等)去說服我地 而唔係潛水呢..... 我對樓主有D失望
佢開得呢條 thread 可能就預左豁出去
但身邊其他人未必咁諗
導致爛尾收場

樓主有幾千字未交就想走??會唔會兒戲咗d?仲有樓主雖然忙,但係咁多日仲未有證據姐係想點?
依加就好似睇戲睇到一半就比人cut咗冇得睇。好失望...

我两邊都有睇
睇左甘多
我開始發現樓主好多問題
一開頭又話呃好多錢又呢樣個樣
一時又鬼火又呀枝呀佐
講左甘耐要證據
得個幾張作文字甘大把
又話報警又話搵左律師
一係唔講
一係幾個人一齊講
講啲野又唔知關咩事
宜家個邊直頭小學雞嗌交甘