發新話題

室内外game受傷/受驚經驗

CGF cqb場玩連射
一開場我就第一個見到對家怪老二
而對怪老二岩岩拎住支1j 249
結果我

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

夜GAME...
對講機通知開GAME後
自己一個行頭 諗住自己友會跟住
點知行行下無哂人 開對講機又無人應
望番後面 連「營地」都無埋燈
又黑 淨係聽到D風吹草聲, 蟲叫聲.........
突然見到前面好似「有人」 好本能射左幾槍
之後「人」就唔見左.... 回復番風吹草聲, 蟲叫聲
FEEL到唔對面 想開電筒 (講左有咩事開電筒)
點知開唔到  
醒起果時部電話開相機有得長開補光燈
補光燈都未開 已經見到個MON 有「白影」
開埋又唔見左
心諗: 我無心架 唔好意思
跟住..............「沙~~~~~」一聲
對講機終於有聲 佢地問我去左邊
望番後面就見到「營地」 行番去佢地話聽唔到我開槍 同 無見到有開電筒
之後個個都FEEL到唔對路 話早D走 去網吧打機算

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 21-7-2014 02:10 發表
夜GAME...
對講機通知開GAME後
自己一個行頭 諗住自己友會跟住
點知行行下無哂人 開對講機又無人應
望番後面 連「營地」都無埋燈
又黑 淨係聽到D風吹草聲, 蟲叫聲.........
突然見到前面好似「有人」 好本能射 ...
鬼暗眼。。。。!

夜game達得小學
故事係帶小弟玩街埸嘅師兄發生,話說成班師兄開始玩冇耐,已經有師兄話周身唔「聚財」唔想打,但本人嘅師兄朋友因小有得打game(因老婆唔鍾意),所以叫呢位師兄照玩,咁開始後玩到有幾局後,故事呢兩位師兄一齊係一個位守,怪事就嚟喇,係滿地枯葉同樹枝嘅情況下,冇聲咁出現咗個人外形嘅黑色物體,兩位師兄一齊開鎗過去,但人形嘅物體積刻係佢地兩個面前消失,大家兩眼對待一齊問大家睇唔睇到?但佢地唔知係太驚還是想繼續玩,所以到當晚走到冇出聲,直到去元朗消夜先講比其他人知,之後呢班師兄一話去達得打game都話怕怕

引用:
原帖由 st.john 於 21-7-2014 09:33 發表
夜game達得小學
故事係帶小弟玩街埸嘅師兄發生,話說成班師兄開始玩冇耐,已經有師兄話周身唔「聚財」唔想打,但本人嘅師兄朋友因小有得打game(因老婆唔鍾意),所以叫呢位師兄照玩,咁開始後玩到有幾 ...
時空交錯 。。。。見到次空間物体

引用:
原帖由 tango1997 於 21-7-2014 11:29 發表

時空交錯 。。。。見到次空間物体
小弟第一次打夜game就係打達得小學,本人可能呢類感覺遲鈍所以冇事,但故事當晚小弟因為有工事冇出席,唔知佢地見鬼還是眼花睇錯,但小弟冇膽實地求證。

撞鬼。。。確係一個難得既經驗。。。感覺好特别同無助。。。

引用:
原帖由 tango1997 於 21-7-2014 08:20 發表

鬼暗眼。。。。!
到而家都仲好記得

引用:
原帖由 st.john 於 21-7-2014 09:33 發表
夜game達得小學
故事係帶小弟玩街埸嘅師兄發生,話說成班師兄開始玩冇耐,已經有師兄話周身唔「聚財」唔想打,但本人嘅師兄朋友因小有得打game(因老婆唔鍾意),所以叫呢位師兄照玩,咁開始後玩到有幾 ...
以前成日去
最記得佢地話地下女廁好「危險」
有次無得揀之下 跑左入去
殺左好多人 因為無人入
結果一出黎 好似比野推咁 成個仆前 好彩前面有欄杆

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-7-2014 01:44 發表

以前成日去
最記得佢地話地下女廁好「危險」
有次無得揀之下 跑左入去
殺左好多人 因為無人入
結果一出黎 好似比野推咁 成個仆前 好彩前面有欄杆
咁堅?

我聽過麵粉廠有人響樓梯見到一個全身黑既人
響樓梯窗口(?)做左一個跟住我既手勢之後就跳左出落樓
冇巨響, 望出街落地乜都冇...

引用:
原帖由 tango1997 於 22-7-2014 01:52 發表

咁堅?
我係地獄黑仔王

岩岩手癢玩下槍 都整爛野

引用:
原帖由 Vindicator 於 20-7-2014 03:04 發表
CGF cqb場玩連射
一開場我就第一個見到對家怪老二
而對怪老二岩岩拎住支1j 249
結果我
你最金嗰次唔係比我打中青龍咩?

引用:
原帖由 F22 於 22-7-2014 11:49 發表

你最金嗰次唔係比我打中青龍咩?
佢可能係少年白虎

發新話題