發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-12-2012 14:39 發表

我寫過開箱文又氣氛良好wor....可能黃曉明個樣似我掛
非洲黃曉明?

喂,又上唔銀到

我幾時非洲呀

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2012 14:17 發表
值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....
1.慣性收視
2.尼到吾開login好多野睇吾到

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-12-2012 16:20 發表
我幾時非洲呀
緣份到了

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2012 14:17 發表
值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....
佢既domain係一大優勢!

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 12:32 發表

重有嫁
按摩落灣仔,
按樓揾財仔。

聽你地咁講, 小弟都係果邊做CDROM算,
出聲講野唔岩聽分分鐘變成人肉紙靶
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

如果唔係法軍精神領袖在果邊,我都唔會過去。
出post快又話灌水,覆得少又唔比

其實要多謝友台就真,
佢地幫呢樹西走唔少三分鐘熱度ge人,
而玩耐少少ge就自然會發現呢片綠洲。

佢用一招出賣野post扣軍糧。。。。變左好多分身賣野既師兄都要搭咀儲糧先可以賣野。。。變左多人講野同多人點擊。。。流量&人數多。。。條數做得好靓

引用:
原帖由 gtoray 於 17-12-2012 16:31 發表

佢既domain係一大優勢!
如果CGF 叫Hong Kong Wargame Airsoft Gun @CGF 會有優勢嗎???

Quote自WGX...

「對事,不對鋪」
請各位會員留意,本子版的發帖及回帖,應以「對事,不對鋪」的原則發表。

**************************************************************************************************************
如果CY僭建
「各位市民, 我哋對事,不對人」

如果超速,可以同差人講
「阿Sir, 超速正仆X, 但對事,不對人!!!所以唔好抄牌和扣我分」

如果去滾返嚟...可以同老婆講
「老婆, 去滾真係唔啱,但唔好針對我, 對事,不對人」

******************************************************************************************

你話間鋪做錯事, 然後叫人「對事,不對鋪」

你話幾好!!!

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 14:36 發表

因為個壇名。。。。新手想玩。。。好自然係搜尋器打“war game“。。。。未打完。。。友台名就彈左出泥
本來我都唔上CGF
05年上CGF又慢又多M到
後來WGX block 咗我account, CGF又改善了, 才愛上CGF

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-12-2012 17:31 發表

如果CGF 叫Hong Kong Wargame Airsoft Gun @CGF 會有優勢嗎???
Keyword係有幫助
但佢domain有wargame字眼佔先天優勢

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-12-2012 17:41 發表
Quote自WGX...

「對事,不對鋪」
請各位會員留意,本子版的發帖及回帖,應以「對事,不對鋪」的原則發表。

********************************************************************************************* ...
好正呀 。。。所以禾話"on溝有樣睇“

發新話題