發新話題

今日收到一幅圖

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-5-2014 03:35 發表
30m range正啊!
Set槍set鏡一流!
平時打game冇時間慢慢set鏡set gbb hop up
要打中人只能近爆
如果你一個人佔用38平方米。。。約400呎平方既空間同設備。。。你估你會比幾錢個鐘先叫合理呢?

純粹租range
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 20-5-2014 13:26 發表

問左朋友。。。技術上2焦樓下乜刀打得。。。除左水槍及帶有可燃性澎漲爆炸品推動力裝置(禾其實唔知佢噏乜)。。。總之話發現有Over 2J既野就必定報官。。。佢話去到咁既狀態。。。經已唔識處理。。。一定求警 ...
太好了....軍醫D 4.5MM AIRGUN 终於重見天日了....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-5-2014 20:00 發表
純粹租range
係喎 。。。叫佢做劏房重好啦。。。搞乜鬼場

朝射晚瞓,自由癢過夜凸平
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 75# 的帖子

that's crazy!!!

引用:
原帖由 kwanfoto 於 20-5-2014 11:14 發表

依家8米果間都要50蚊...但轉身都有難度...可以有選擇都唔想去
其實我剩係鍾意玩手槍射下靶...ipsc果d會又要排又要聽人吹牛皮...依類靶場正係我所需要的
自助IP區。。。三五七個知己租哂成個區。。。你唔出左個範圍。。。無人理你

引用:
原帖由 tf141 於 20-5-2014 19:37 發表

.22神人
http://m.youtube.com/user/22plinkster

引用:
原帖由 tango1997 於 20-5-2014 21:25 發表

自助IP區。。。三五七個知己租哂成個區。。。你唔出左個範圍。。。無人理你
自助IP區?

引用:
原帖由 gtoray 於 20-5-2014 22:27 發表

自助IP區?
即係應該比隻計時器佢地35知己隨便set靶練習同比賽掛

Omg had been waiting for this for 10 yr

引用:
原帖由 terrorist 於 20-5-2014 22:51 發表
Omg had been waiting for this for 10 yr
有無拱誇呀?

等呢日已經菊花也謝了

引用:
原帖由 tf141 於 20-5-2014 19:37 發表

.22神人
http://m.youtube.com/user/22plinkster
呢位人兄如果去參加奧運會點呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-5-2014 09:26 發表

呢位人兄如果去參加奧運會點呢
唔好咁認真啦 。。。片中只會有最好既一面

發新話題