發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 billyjo 於 31-5-2012 02:25 發表
你自己有用化名嘅? 大家都已經唔係用真名註冊架啦, 點解00舍舍要新註冊個再化啲嘅名去控訴人呢。,  anonymous嘅指控同證據不嬲都油麻地有力。 我愈來愈覺你地兩個喺度打情罵俏, 耍 ...
敢又係,樓主個'名'都曲到唔曲敢開左人地個'名'

但係行出街求其捉個佬都可以叫uncle

引用:
原帖由 abcd123 於 31-5-2012 02:31 發表

敢又係,樓主個'名'都曲到唔曲敢開左人地個'名'

但係行出街求其捉個佬都可以叫uncle
HAHA咁都比師兄你估到
聽日仲有千字文比咁多位睇
請放心,如果可以我仲會POST相上黎

所以話wargame野都係係度講好
U台咁多小學雞

拿。。。。就咁既。。。單野發展到家陣。。。。U字頭刀應該G你係邊位。。。如果你發表既係事實之全部。。。。我建議你用番正身。。。咪鬼用分身。。。。反正比人覆卓你刀係走唔甩架啦。。。。如果你係受害者。。。真係現真身無人會笑你笨實嗗。。。相反重要多謝你提醒大家。

引用:
原帖由 tango1997 於 31-5-2012 02:57 發表
拿。。。。就咁既。。。單野發展到家陣。。。。U字頭刀應該G你係邊位。。。如果你發表既係事實之全部。。。。我建議你用番正身。。。咪鬼用分身。。。。反正比人覆卓你刀係走唔甩架啦。。。。如果你係受害者。。。真 ...
佢一定未估到,因為今次我打上黎係邊個人佢吾會知,我地班人入面最少有10個人會上網講野,佢只係識得大人地同埋講d無事實的說話
咁多位師兄我之後會用真身一一pm咁多位,我地要佢估我地吾到

我就係其中一名受害者

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 03:04 發表

佢一定未估到,因為今次我打上黎係邊個人佢吾會知,我地班人入面最少有10個人會上網講野,佢只係識得大人地同埋講d無事實的說話
咁多位師兄我之後會用真身一一pm咁多位,我地要佢估我地吾到
真身=CGF AC?

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 04:01 發表

真身=CGF AC?
你想人地比真名同身份證號碼你?

引用:
原帖由 gtoray 於 31-5-2012 04:02 發表

你想人地比真名同身份證號碼你?
我唔知佢真身用咩台
可以是友台,你想等等呢...

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 04:01 發表

真身=CGF AC?
第個台唔講。。。總之樓主肯用真身現身說法。。。。我起碼覺得有基本既誠意
。。。。!

小弟POST前先利申, 我唔識樓主.

而U字頭人物, 小弟同佢係某場地(有同名槍店)打過一次GAME. 果次係一位朋友去槍店問BOOK場, 果度就有人講, 可以入錢俾呢位U字朋友, 佢講一位80大元, 20人就可以成團.入錢入俾佢啦.
去到之後, SET哂野, 去到GAME場先知, 有5-10個散團人士會JOIN入來. 由於果時不是小弟BOOK場, 所以都冇權出聲.
打左兩場, 轉場果時就問場地. 我地講左要自己組團, 你地講叫我地JOIN U字朋友, 我地講好左唔介意俾180一位, 槍店BOOK果時就要我地JOIN呢個80蚊團.

搞GAME混亂, 冇信譽, 要求係全世界面前CHECK槍又唔肯, 我講我有X3200, 全世界一齊CHECK, 大家好, 散團仔都合作而U字朋友帶來既人反而唔CHECK.

最後既後果就係打多2場車場仔, 有租裝朋友同U字帶來既人嘈交. 小弟就走左唔打, 費事出事.

簡單一D, 呢個場唔會再去. 去過3次, 冇一次打得好玩. 次次都有D野.

U字人, 小弟唔識你, 亦都對你做過咩冇興趣. 只係需要同你講, 呢個世界我信有天理.

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-5-31 04:13 發表

我唔知佢真身用咩台
可以是友台,你想等等呢...
你不如都係改名做一舊膠算把啦.

UNDER DEVELOPING

樓主PM埋小弟以作防泛可以嗎?

錢銀方面我唔知詳情 但係同呢位U字朋友打game既經驗就係距有一批頗為"惹火"既朋友 成日聊交打.... 真係巧京京~
ACU UCP忠實fans~~

U字頭大叔的兩面力傳說(底入面出)

發新話題