發新話題

玩具展2014速報

引用:
原帖由 oscaroscaroscar 於 8-1-2014 12:16 發表
其實支m870 有一定危險姓
以下只係我天馬行空的估計,唔知岩唔岩:
1.支870跟哂真數,只係彈倉做細小小防止人入真彈(磨細小小粒彈殼/改撞針)
2.玩具彈殼入面空間可以放入任何物件(大頭針,釘,鋼珠), 然後用cover ...
你識得講述呢支N870有既特點.......就知你中意玩(玩具槍)!

係香港玩應該冇問題, 係外國就唔咪好敢講....... 不過係外國玩真鐵M870分分鐘重容易;重平而過玩呢支(聽說係鋁合金身)唔好笑都係一支"好野"玩具N870!

我都好大幾會買幾支翻來拆玩!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-1-2014 23:52 發表
勢估吾到槍展真係有一隻大乳牛....

我頂頂頂頂....
人地玩具展。。。唔係槍展。。。你最好搞清楚

附件

9-1-2014 11:58

個日摸完佢真係想買部比個仔玩...
仲要可以搖控
btw....支870要儲真品配件了
引用:
原帖由 tango1997 於 9-1-2014 11:58 發表

人地玩具展。。。唔係槍展。。。你最好搞清楚

P.K.! 比"靚"仔見到呢部車! 唔得了!

咁細個就楂呢架! 大個唔敢想楂啲乜!

回覆 122# 的帖子

架車似係scale down左喎,BTW個brake係用磁力?車頭銀色係隻摩打?好似未擺電喎

引用:
原帖由 rho837 於 9-1-2014 13:55 發表
P.K.! 比"靚"仔見到呢部車! 唔得了!

咁細個就楂呢架! 大個唔敢想楂啲乜!
牛奶公司

尹光有首歌叫"一味靠揸"

揸奶呢家野.......個個麻甩仔天生既! 唔識楂車都一定識揸BXLL

引用:
原帖由 rho837 於 9-1-2014 15:12 發表
揸奶呢家野.......個個麻甩仔天生既! 唔識楂車都一定識揸BXLL
男仔實識“了“ 錢罌

架車仔好歡樂... 如果我係靚仔一定NUR 老豆買...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

比大人玩架嘛......?

富貴玩具車
我細個只係玩用腳撐下撐下果d假車

比細路洗鬼咁detail

引用:
原帖由 gtoray 於 9-1-2014 17:14 發表

富貴玩具車

Detail先賣到好價錢

引用:
原帖由 gtoray 於 9-1-2014 17:14 發表

富貴玩具車

呢架車應該係"TARGET"班強國曬命戶啲仔女去曬命用!

咁大架野! 放在本港一般家庭內! "好X左訂" !

架玩具車先進到可以用平版電腦自動導航?
不過要向香港玩 頂多向私人範圍
一踩出街分分鐘會俾警察攔截

發新話題