52 1234
發新話題

Bell PSG-1 開紙箱文 - 都真係乜戀都係膠~

Bell PSG-1 開紙箱文 - 都真係乜戀都係膠~

e支野由買到試槍到帶返屋企都真係一跑笑住去~ 4舊水有找! 低!

個樣係膠左d~ 但係唔好見怪! 好戲在後頭~

佢槍管係分開兩條, 都有內管.  前節個度係紅色, 不過... 掉得! 佢會 shake 野!

hop-up位:-

鏡~ 好清楚, 唔洗對蕉~ 有心人士唔介意可以diy支有倍數入去~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

開左3槍, 都係好平衡地0.62~0.63j, 用BB KING 0.2G.  E方面又似乎做得幾好~

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

戲肉到~

先係尾托:-

佢基本上都係開晒D螺絲就可以分開, 好簡單.  面托舊野有舊轉轉吓GA係用黎收緊個托, 但係好易會就咁掉出黎! 可以DIY好簡單地解決到.

一睇到E度, 3號箱無走雞掛? 死左個膠箱, 成份掉左用返平時3號應該無問題~ GOOD~

意想不到GA係佢氣缸都係膠都咁死~ 有D心機~ 正~

+++++++++++++++++++++++++++++++++

內管 & HOP-UP SET:-

++++++++++++++++++++++++++++++++

尺寸資料:-

全長120左右

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 14-7-2012 18:37
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 14-7-2012 18:37

支野真係好膠下

唔睇得都唔打得
對AEG慢慢失去興趣,改玩GBB及手拉~

""

毒龍個隻

我睇到AK電片

漏左內管 & HOP-UP, 已補回.

都話係開心槍啦~ 一路開佢一路笑住去~
不過講真! E支野我睇都有唔少潛力喎~

Psg1我諗都係唔少槍友回憶之一

我細個睇本marui書仔睇到口水流

引用:
原帖由 faihk 於 14-7-2012 17:25 發表
都話係開心槍啦~ 一路開佢一路笑住去~
不過講真! E支野我睇都有唔少潛力喎~
個波箱好有潛在爆炸(頭)能力

真係全膠宴
不過四百幾蚊咁大碌都ok
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

用佢個殼改D堅料落去,貼張hello kitty貼紙,著套BDU,扮o酉kai子咁join鴨仔團,去教訓下D恰靚仔的鬼火人

已補尺寸相

氣缸都係膠依下真係諗唔到
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

d齒都係膠?!

怪兄, 你有鎗玩個時真係 "忘我"

附件

14-7-2012 22:33

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

52 1234
發新話題