發新話題

[others] 請問什麼是"飛機", "飛標", "皇冠", NPAS

飛機 = gas nozzle/出氣咀
飛標= 分流器 (將gas分兩條路, 一個出槍管, 一個去blowback)

引用:
原帖由 6638 於 2012-7-16 02:11 發表
係呀係呀打個比喻
咁真槍救係全剛啦
咁耐唔耐用呀?
Gbb. M4最易咪係個身囉
咩都唔洗整
全鋼≠耐用
全鋼=加快爆bolt carrier既速度
全鋼=有米仔肯打幾百下就用xxxx去買支bolt carrier
全鋼=加快gas用完既速度
我支M4得個身係鋼件
其他都係鋁件又唔見我有事
仲有一樣野叫 搜索 唔該
你個身點鋼件法...? 點解要換鋼既?

UNDER DEVELOPING

回覆 17# 的帖子

可能比d廣告誤導左姐, 起碼無建議換金身果陣, 要求要係四條9足金

引用:
原帖由 dickyan28 於 16-7-2012 15:37 發表
可能比d廣告誤導左姐, 起碼無建議換金身果陣, 要求要係四條9足金
d聲大大寸寸槓"以為"教訓緊人既
係唔需要同佢諗下台階

樓主都係唔識問下姐, 洗唔洗一下打沈.

多謝幾位c兄講左D名詞解釋, 學到野

其實要睇邊間公司出, 好似上面有位C兄講, KS絲 內件真係唔多需要換; 鋼件係會耐用D, 但係要知用途, 如果全用會好重同之前位C兄講會食氣.

試下問GBB老手幫手

引用:
原帖由 gtoray 於 16-7-2012 15:39 發表

d聲大大寸寸槓"以為"教訓緊人既
係唔需要同佢諗下台階
咁又係!包容呢家野對非哺乳類係唔啱用ga
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

引用:
原帖由 visitor2004 於 2012-7-16 15:50 發表

其實要睇邊間公司出, 好似上面有位C兄講, KS絲 內件真係唔多需要換; 鋼件係會耐用D, 但係要知用途, 如果全用會好重同之前位C兄講會食氣 ...
呢度無人打沉樓主喎... 係打沉樓主樓下果件咋喎.

引用:
原帖由 於 16-7-2012 17:19 發表

果件係講區人大代表

引用:
原帖由 於 16-7-2012 17:19 發表

人稱專業狙擊手

引用:
原帖由 visitor2004 於 16-7-2012 15:50 發表

其實要睇邊間公司出, 好似上面有位C兄講, KS絲 內件真係唔多需要換; 鋼件係會耐用D, 但係要知用途, 如果全用會好重同之前位C兄講會食氣 ...
刀無人話樓主 。。。。由頭到尾大家刀係想知M4鋼身邊度有得賣

異曲同功之妙。。。。司馬AEG全金屬MP5下身。。。正野。。。

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-7-16 17:46 發表
異曲同功之妙。。。。司馬AEG全金屬MP5下身。。。正野。。。
金身mp7.

NPAS係換左之後可以較火力既野

全鋼鍍鉻槍身AUG

我有全金屬既Glock 下身
呢種非凡品味, 凸顯個人風格既精品
笨唔係一般凡夫俗子可懂得欣賞
快D話我知邊鼠有M4鋼身

發新話題