發新話題

[others] 請問什麼是"飛機", "飛標", "皇冠", NPAS

請問除KSC 外, 那一牌子厡裝是由槍身拋彈殼口處校HOP UP?

有呀,電槍囉
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 6638 於 17-7-2012 12:07 發表
有呀,電槍囉
Gbb版你答人電槍?
不如你講左你個鋼身邊度買先啦!

引用:
原帖由 gtoray 於 17-7-2012 12:16 發表

Gbb版你答人電槍?
我還是想知那兒有M4鋼身買

引用:
原帖由 gtoray 於 17-7-2012 12:16 發表

Gbb版你答人電槍?
直擊要害

引用:
原帖由 一舊水 於 17-7-2012 00:16 發表

唔知可唔可以錦:
用PV=nRT大概估計
溫度上升幾多倍, gas壓力就大幾多倍, 姐係粒彈收到既力都大幾多倍 (力=面積*氣壓)
錦大力左幾多倍,姐係能量多幾多倍
唔可以。
呢條式只係比學生哥初部接觸算式,同現實係差成皮

引用:
有呀,電槍囉
電槍M4冇廠出過鋼身呀,低能仔。

引用:
有呀,電槍囉
邊個牌子叫電槍, 我想搵下

真係膠處未算膠.

UNDER DEVELOPING

認真真槍係用咩金屬做個身?

引用:
原帖由 RCman 於 17-7-2012 12:20 發表

我還是想知那兒有M4鋼身買
禾刀係 禾揾左好很多年刀揾到 。。。。呀師兄居然買左M4鋼身 。。。。考想師兄讓比我

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-7-18 11:46 發表

禾刀係 禾揾左好很多年刀揾到 。。。。呀師兄居然買左M4鋼身 。。。。考想師兄讓比我
你去隔離post 叫佢過返黎呢邊回答質詢先啦.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 18-7-2012 11:48 發表

你去隔離post 叫佢過返黎呢邊回答質詢先啦.
。。。。Thank you 蛇師兄

引用:
原帖由 kenchan3037 於 18-7-2012 10:18 發表
認真真槍係用咩金屬做個身?
真鐵m16全系列槍身都係鋁合金(好似係)

引用:
原帖由 tcow 於 16-7-2012 01:12 發表
我可能想試一玩GBB M4, 但對於GBB零常識又令我卻步, 所以, 想做D research 先。
再請問GBB M4最易是什麼部份? 是否盡量用晒綱件就耐用?

Thank you
鋼件如果係鑄件都有可能唔耐用

發新話題