發新話題

唉!!!

引用:
原帖由 wonglk 於 1-8-2007 23:04 發表

啦..講明先下...唔好亂講呀
我想搞清楚d野姐

師兄同我打過game??
我都無話講到你

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 1-8-2007 23:15 發表
整個wargame展俾佢地show飽算啦
講到wargame展,真係唔知今年有冇得玩
買左套禮服都未出過wargame展

引用:
原帖由 wonglk 於 1-8-2007 23:16 發表

講到wargame展,真係唔知今年有冇得玩
買左套禮服都未出過wargame展

Wargame展又關禮服乜事...

引用:
原帖由 LCW 於 2-8-2007 00:07 發表
Wargame展又關禮服乜事...
人地出年可能想cos禮服懞面俠

p.s.問下各位師兄…其實如果班人去到除左「cosplay」之外其次就係想識女,大家點諗?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-8-2007 00:13 發表

p.s.問下各位師兄…其實如果班人去到除左「cosplay」之外其次就係想識女,大家點諗?
美佬禮服玩懞面俠..唔好玩啦
不過以cosplay黎識女...真係少見

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-8-2007 00:13 發表

「cosplay」之外其次就係想識女冇問題哎
但我唔覺佢地(大部分)係cosplay喎

我覺得有部分人嘅行為對cosplayer同wargamer都係一種侮辱

引用:
原帖由 gtoray 於 2-8-2007 00:17 發表

「cosplay」之外其次就係想識女冇問題哎
但我唔覺佢地(大部分)係cosplay喎

我覺得有部分人嘅行為對cosplayer同wargamer都係一種侮辱
今年即興組D規則收緊咁多真係多得上年班人唔少|)
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

如果要標籤佢地係識女
未免太主觀
人地可能想SHOW OFF 一D前所未見既裝備,
出得大埸面都可能襯到咁
打WARGAME就冇所謂姐,俾盡你笑既都係十幾廿人
出到去笑既,可能係一仟幾萬

你話cos GHOST RECON隻GAME都話可以,
唔洗似100%,似90%都俾你COS
但某D咁新潮既襯法,又真係好攪笑既

引用:
原帖由 老頭子 於 2-8-2007 00:48 發表
如果要標籤佢地係識女
未免太主觀
人地可能想SHOW OFF 一D前所未見既裝備,
出得大埸面都可能襯到咁
打WARGAME就冇所謂姐,俾盡你笑既都係十幾廿人
出到去笑既,可能係一仟幾萬

你話cos GHOST RECON隻 ...
唔好話識女仔丫........
係連25 蚊入場費都唔想俾.....

其實我有D野又想問…
如果佢地D gear正常D、齊D既話,雖然都係講唔出自己cos緊D咩角色
但各位師兄又會點諗呢?
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-8-2007 01:20 發表
其實我有D野又想問…
如果佢地D gear正常D、齊D既話,雖然都係講唔出自己cos緊D咩角色
但各位師兄又會點諗呢?
我會覺得ok 喎...........
起碼我睇完, 知道佢扮咩野丫.....

wargame展? 係真唔係?
幾時?在邊度??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 2-8-2007 01:51 發表
wargame展? 係真唔係?
幾時?在邊度??
wargame展........今年未揾到地方.............

以住都有?
有冇相??

發新話題