24 12
發新話題

magpul三角手托上WE M4 RIS AEG.....卡住槍帶扣.....

引用:
原帖由 Dave 於 1-3-2013 17:29 發表
GBB RAS 底係就咁退出黎,

馬記果D 就要鬆螺絲,不過都係唔關那星事。
。。。。唔係瓦!。。。。前出線m4要折螺絲換電

引用:
原帖由 tango1997 於 1-3-2013 18:42 發表

係啊,電槍RAS 是要鬆螺絲來拆的,我就是這樣說

引用:
原帖由 tango1997 於 1-3-2013 18:42 發表

MARUI RIS

引用:
原帖由 Dave 於 1-3-2013 19:12 發表

係啊,電槍RAS 是要鬆螺絲來拆的,我就是這樣說
係。。。。人老無記性

引用:
原帖由 Dave 於 1-3-2013 17:29 發表
GBB RAS 底係就咁退出黎,

馬記果D 就要鬆螺絲,不過都係唔關那星事。
死撑下先
樓主講明係WE o麻
不然我點會話可以打條pin出黎

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2013 23:23 發表

死撑下先
樓主講明係WE o麻
不然我點會話可以打條pin出黎
E ?又有道理WO !直頭係咁TIM 啦!

話分兩頭,馬仔系統的 RIS 其實好死鬆.. 唔喜..
佢上半節好D 是螺絲,但螺絲鎖係個鐵片再鎖係假外管度,問題係假外管會郁,結果就成份野郁郁下..

底 RIS 更加衰,佢確實好似真槍咁用太陽環鎖住,不過佢個太陽環唔似得人家用鐵片頂死,而係彈弓..

非常冇奶力,GBB 的太陽環想壓後拎底 RIS 都要D 力,佢就真係2 隻手指攪定...

結果就係裝支死人棍仔係底 係可以左FING 右FING ... 想定定咁渣槍最好都係渣彈匣位算

引用:
原帖由 Dave 於 2-3-2013 11:03 發表
話分兩頭,馬仔系統的 RIS 其實好死鬆.. 唔喜..
佢上半節好D 是螺絲,但螺絲鎖係個鐵片再鎖係假外管度,問題係假外管會郁,結果就成份野郁郁下..

底 RIS 更加衰,佢確實好似真槍咁用太陽環鎖住,不過佢個太陽環 ...
馬記 S-system 更加巧奪天工

引用:
原帖由 loveless 於 2-3-2013 11:29 發表

馬記 S-system 更加巧奪天工
未玩過wo ,願聞其詳?

而家冇出既野,應該都地雷級吧

24 12
發新話題