34 123
發新話題

有冇師兄想清楚最近唐番九既品質

有冇師兄想清楚最近唐番九既品質

我想買返把緊著搵個師兄睇下支槍品質o唔ok
有冇人參與?

你講乜?
表達清楚D~

清潔最近唐番九既品質? 佢地請清潔阿叔咩...?

師兄想買咩槍?

我想係唐九買支手槍緊著搵師兄幫手評鑑支槍質素點

清楚打錯字
引用:
原帖由 faihk 於 5-4-2013 23:32 發表
想清潔最近唐番九既品質? 佢地請清潔阿叔咩...?

師兄想買咩槍?

引用:
原帖由 小邪神 於 5-4-2013 23:32 發表
咩手槍先? 而且好難攪過喎! 買槍過程, 買家心大心細, Sales Sale槍比力, 第二個人呀之呀左...

引用:
原帖由 小邪神 於 5-4-2013 23:32 發表
其實你唔可以清楚少少
再唔係用英文都得
成句野好似用翻譯軟件translate出來咁

引用:
原帖由 小邪神 於 5-4-2013 23:33 發表
清楚打錯字
清理門户

真係唔太知你想表達D咩野

引用:
原帖由 faihk 於 5-4-2013 23:38 發表

咩手槍先? 而且好難攪過喎! 買槍過程, 買家心大心細, Sales Sale槍比力, 第二個人呀之呀左...
通常我唔會出聲,如果唔對路到咁上下就同FD講,不如再睇下先囉

我想買支capa5.1唐九 拍條片比心大心細既買家了解國狗買返尼咩樣

引用:
原帖由 louisli 於 6-4-2013 00:07 發表

通常我唔會出聲,如果唔對路到咁上下就同FD講,不如再睇下先囉
當男人手上有心宜玩具... 應該多數唔會三七二十一... 叫都唔走!

引用:
原帖由 小邪神 於 6-4-2013 00:08 發表
我想買支capa5.1唐九 拍條片比心大心細既買家了解國狗買返尼咩樣
我諗E個唔洗你拍條, 大家都唔係無得知. 但係知都無用, 支支未必一樣, 師兄一枝可以好完美, 下次可以囉黎做低自己. 有咩用.

第一,可唔可以用番d清晰易明既字眼,再用標點整番好一句完整句子,真係睇到一舊舊舊
第二,其實你知唔知你要買咩牌子,唔係既鬼知品質如何

又要低低低又要靚靚靚?

可能佢想搵個人幫下眼 睇下想買既槍值唔值掛?
BB槍 對新手黎講都玩款者  

最近我係 糖九 買左支 好似G36 好長 好似狙擊果支電槍  我覺得滿意囉.
(玩咁耐槍我都唔記型號 唔好介意 )

34 123
發新話題