發新話題

[認真] 香港政府查緝氣槍內幕,一切都是中共的陰謀

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 15:59 發表

我不會亂講話,我是有第一手消息。你不知道香港的氣槍問題已經驚動國安部門了?中共的臥底無處不在。這個網站時刻都有網警在監控
我都有第一手消息
門神問題已經驚動CGF高層高層高高層
你的言行時刻都有版主監控

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 16:30 發表
該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己
點解你係都唔肯睇醫生?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-5-2013 16:37 發表

點解你係都唔肯睇醫生?
恐怕佢已經睇左,好極都係甘...

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 16:30 發表
該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己
who fxxking cares?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-5-2013 16:37 發表

點解你係都唔肯睇醫生?
睇醫生要付沉重的代(費)價(用)

食藥ㄚ
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

又有神出沒?

引用:

點解你係都唔肯睇醫生?
停左藥!

醫生話佢食左藥都醫唔番

引用:
你真係好煩返去搞你既走私生意啦....你真係當你咩都知呀
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

亻巨 糹巠 厶人 口吾 亻系 米青 礻申 禾斗 艮旡 問 是頁 。。。。!

附件

9-5-2013 18:13

信又點?唔信又點?反正做違法事嘅係樓主,
我地喺香港合法地玩玩具又怕什麼?

葵涌醫院有病人走失!

偽君子!永遠虛偽!

發新話題