發新話題

兒時鈔票

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 30-11-2013 00:00 發表

吾怕得罪講,靚女身邊總有一個肥肥地的八婆...非常韓劇吓...不過這是我中學時代的經驗

人生是一個循環,無論生理上還是人際上,所以我很珍惜現今的朋友

我有四個死黨,早幾個月前其中兩個忽然反哂 ...
老虎外表很普通,就是像鄰家女孩般,就只係臭脾氣無法從外表睇出。

引用:
原帖由 reniless 於 30-11-2013 00:09 發表

老虎外表很普通,就是像鄰家女孩般,就只係臭脾氣無法從外表睇出。
好多都係。。。

引用:
原帖由 tango1997 於 30-11-2013 00:11 發表

好多都係。。。
老虎有句笑話很好笑,
老虎話返工著裙只係扮斯文。
老虎扮斯文時真的很斯文,有時我會忍唔住笑。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-11-2013 23:35 發表
父母買的玩具我都有玩...

自發的:
幼稚園時成日煲教育電視,放學煲到3:30
成日問點解,乜都問點解...
time/life書籍、百科全書都有煲
小說未試過,台灣三毛個五本算吾算?
小三四睇孫子兵法...

直到中學先真正 ...
三毛美化晒所有事與情, 包括荷西. 睇Q壞腦...

回覆 103# 的帖子

我試過掟咗我表姐部電子琴落街

引用:
原帖由 loveless 於 30-11-2013 00:17 發表

三毛美化晒所有事與情, 包括荷西. 睇Q壞腦...
改為睇三毛地獄遊可能會好啲。

引用:
原帖由 tango1997 於 30-11-2013 00:07 發表

隔離重来ban我 。。。真無瘾
等多幾日啦你

引用:
原帖由 gtoray 於 30-11-2013 06:46 發

等多幾日啦你
論壇版規:

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

吹水天地附加版規:
所有發言者不得在本版區揭露其他人的個人資料; 任何人違反這規則, 會立即被禁言14日, 該帖亦會即時被屏蔽.個人資料的定義包括:相片, 電話, 住址, 真實姓名, 身分證號碼,  工司名, 學校名, 社交網站之連結 等
可以作為追溯其本人的資料, 以及一切合乎 "個 人 資 料 私 隱 專 員 公 署 " 的 '個人資料' 之定義

[ 本帖最後由 l85a1 於 2012-6-6 10:04 AM 編輯 ]

條link 入唔到!。。。睇到既又咁!。。。我唔識解讀!。。。如果ban左我。。。即係歧視我文盲。。。咁就整封平機會信比佢解吓簽

引用:
原帖由 reniless 於 30-11-2013 00:16 發表

老虎有句笑話很好笑,
老虎話返工著裙只係扮斯文。
老虎扮斯文時真的很斯文,有時我會忍唔住笑。
我老虎有次蟻我洗碗、跟住浪埋D衫(應該幾燥嗰隻)。。。咁我就自己邊洗邊喃嚰。。。可能係梵音。。。佢入左廚房企左係我隔離。。。!
虎:皇帝呀。。。唔好咁啦
T:無野喎。。。皇后!
虎:你重話無野?
T:我唔係好明囉!
虎:你最好乜刀唔洗做。。皇帝!
T:係囉。。。皇帝依家咪洗緊碗囉。。。皇帝刀要做。。。有乜理由皇后唔洗做

我老虎啞左一陣。。。笑。。。之後好冧咁係汁邊攪住我。。。同我講。。。你刀岩既~~!。。。咁我依家去浪衫啦

T:梗係啦。。。禾洗完碗重要洗煲擦鑊呀

引用:
原帖由 tango1997 於 30-11-2013 10:04 發表

論壇版規:

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

吹水天地附加版規:
所有發言者不得在本版區揭露其他人的個人資料; 任何人違反這規則, 會立即被禁言14日, 該帖亦會即時被屏蔽 ...
文明下滑崩潰, 通常由金字塔頂開始..
有如何既管理層, 就有如何既擁護者..
當一大班去邊鼠都冇運行, 又無處容身既奇人異仕, 反而往往可以在友台安居樂業, 再大讚管理夠眼光夠中肯..
真係..唔知點講...

話時話,
呀公在自己領土, 睇住一代一代的新舊人交接, 其實係o米都會有點點感概唏噓 ?

引用:
原帖由 tango1997 於 30-11-2013 11:10 發表

我老虎有次蟻我洗碗、跟住浪埋D衫(應該幾燥嗰隻)。。。咁我就自己邊洗邊喃嚰。。。可能係梵音。。。佢入左廚房企左係我隔離。。。!
虎:你重話無 ...
我同我o個位相處簡單好多,典型對白:

我:"咦o甘夜去左玩?"
佢:"去左買電話!"
我:"Sony?"
佢:"LG!"
我:"o甘神奇既品味? 雙四核架? 行乜version? 有乜好架?"
佢:"心情好!"

引用:
原帖由 kai_matt 於 30-11-2013 00:32 發表
我試過掟咗我表姐部電子琴落街
亂拋垃圾定額罰款盛惠千五

引用:
原帖由 tango1997 於 30-11-2013 11:10 發表

虎:你重話無 ...
老虎唔做家務,無體力去做。

引用:
原帖由 loveless 於 30-11-2013 11:32 發表

我同我o個位相處簡單好多,典型對白:

我:"咦o甘夜去左玩?"
佢:"去左買電話!"
我:"Sony?"
佢:"LG!"
我:"o甘神奇既品味? 雙四核架? 行乜version? 有乜好架?"
佢:"心情好!"
哩句。。。。無敵

引用:
原帖由 loveless 於 30-11-2013 11:42 發表

亂拋垃圾定額罰款盛惠千五
佢嗰種係。。。。go home 投擲物喎

發新話題