發新話題

[others] Aps cam870

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-3-2014 22:13 發表
有D槍blue得,有D槍吾blue得,除非鋼神的M4
樽野寫明aluminium blue 喎

引用:
原帖由 loveless 於 26-3-2014 22:29 發表

雪狼M82,保證係鋁身

引用:
原帖由 051039 於 26-3-2014 22:33 發表

雪狼M82,保證係鋁身
甘你要感受一下雪狼M99既鋼身了,應龬則鋁應鋁則鋼都唔係日日有的

引用:
原帖由 loveless 於 26-3-2014 22:29 發表

AR拎去blue好怪姐

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-3-2014 22:48 發表

AR拎去blue好怪姐
我覺得好ok喎

唔好打我

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-3-2014 18:18 發表
有咩改建件呀師兄
都係前後托啦! 諗緊行現代look定係舊款police木托好呀!
不過木托要舊化個receiver先性感的。小弟無咁的手工!聽講唔可以直上side saddle,pin位唔對。所以諗緊DIY魔術貼果隻定係買。重有個sight!哎,支野到手chok吓先再決定啦!!!

今日到街啦今日到街啦今日到街啦今日到街啦今日到街啦

蛋殼8隻連袋$550, 4隻$320,cap蓋大大包$120
又唔係太貴

新玩具新玩具....可惜今晚無時間去抱回家。個開箱文實唔係我出先啦>。<

3Gun 有野玩喇

現貨同試版比分别改咗D乜呢?

我未去拎>。< 話係蛋殼同fireingpin做粗啲,之前太幼。現在似以前tanaka咁

引用:
原帖由 saswilliam 於 17-4-2014 15:44 發表
蛋殼8隻連袋$550, 4隻$320,cap蓋大大包$120
又唔係太貴

新玩具新玩具....可惜今晚無時間去抱回家。個開箱文實唔係我出先啦>。<

3Gun 有野玩喇
唔知今次會不會又有天使,骷髏和魔鬼三款旦殻出呢? ;-b

隻木色唔係好靘期待黑色短版

引用:
原帖由 辰料戍 於 17-4-2014 23:45 發表
隻木色唔係好靘期待黑色短版
好似話絕對唔出短版。。。短管短Mag就會

引用:
原帖由 tango1997 於 17-4-2014 23:57 發表

好似話絕對唔出短版。。。短管短Mag就會
開左個模會出兩款咁少....?

發新話題