發新話題

ABS 870 開箱

早知就同地庫訂(最早有貨又可以泊車)唔同14F訂 ...

引用:
原帖由 b9296 於 18-4-2014 12:30 發表

唔怕...Yxutube片有教 ...
自己搞掂左。。。好忍過引。。。齋打氣幾响。。。手勢利落。。。過引。。。看來。。。碌野好忍大潛力

PS。。。家陣姆指骨有D痛

引用:
原帖由 tango1997 於 18-4-2014 13:08 發表

自己搞掂左。。。好忍過引。。。齋打氣幾响。。。手勢利落。。。過引。。。看來。。。碌野好忍大潛力

PS。。。家陣姆指骨有D痛
DEL都係廢事有人講閒言閒語

引用:
原帖由 tango1997 於 18-4-2014 11:59 發表

射野有D難搞。。。屋企無乜位。。。不過成本說明書無圖講點樣用個叉氣泵。。。  。。。頂。。。考天才
呢支野好明顯係參考田中,唔知有冇師兄知個內構咩物料做?用唔用到出比田中個啲gas彈殼?
同埋田中支野有個設計失敗之處,係份bolt後面個大舊零件個底塊片用左分體設計而十分單薄,
基本上原廠必斷,要揾人車件再設計過先解決到。。。
呢支唔知會唔會修正田中個啲問題?
木件比之前拍片個啲偷雞做得差左, 如果有膠托又平啲小弟都有興趣
公起師兄有新玩具玩~

Seems not bad!

叫返APS有咩問題呢?

小弟另一個疑問係
係咪每一槍十幾粒bb彈既力都一檥

引用:
原帖由 Jonny.R 於 18-4-2014 15:05 發表
叫返APS有咩問題呢?
此乃純粹出文者意願
長久以來網絡上談及品牌一般以化名代替
一來避免予人賣廣告之感
二來大多論壇不允許發布品牌真名

引用:
原帖由 辰料戍 於 18-4-2014 15:09 發表
小弟另一個疑問係
係咪每一槍十幾粒bb彈既力都一檥
由於佢既動力設計。。。令佢機乎粒粒一樣

good good good
居然可以做到每粒力度差唔多真係出符小弟意料

如果學以前Rxdwolf射slug(隨便搵粒啱size既嘢塞入去)唔知結構上得唔得...?

引用:
原帖由 b9296 於 18-4-2014 15:39 發表
如果學以前Rxdwolf射slug(隨便搵粒啱size既嘢塞入去)唔知結構上得唔得...?
....擦紙膠

所以話時話呢枝嘢真係有買趁手

如果啱殼內直径的橡皮珠,效果可能會幾好。

引用:
原帖由 b9296 於 18-4-2014 15:45 發表
所以話時話呢枝嘢真係有買趁手
咁貴

發新話題