發新話題

如果係你,你會點?

麻煩既女仕同麻煩既麻甩佬一樣o甘麻煩
唔想煩就遇煩即閃, 直到你撞到個煩極你都唔覺係一回事既...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-6-2014 01:14 發表
你吾係鐘意佢,係鐘意自己

吾算唱,人人有抱怨的權利...係不需出動消防員"的"你落泥的情況下,一個人對遇到不高興的事情而對身邊人抱怨好正常.網絡時代如果係fd見到留言,才叫唱.

你吾係吾知,係無面對.

決定對或 ...
我好奇龍師傅口中三個人的薪金,一個五年翻七倍,一個人工一般,一個算是中產。好抽象的概念。

龍師傅遇親都係女,仲係靚女...

一切只供參考
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

個薪金5年翻7倍嘅女人,眼中人工一般的男友應該無年薪百萬,不過都有月薪7-8萬。個算得上中產的觀音兵,大概像財爺般只係算是中產。
---
現實世界離我越來越遠,都係上多啲網逃離下。

引用:
原帖由 NonLittleFat 於 13-6-2014 21:09 發表
上年,我同左一個女仔表白
佢成日都病
冇返好多日
所以我成日wtsapp佢
問下佢有冇事啊咁
一直都冇乜事
突然有一日
佢同我講佢有少少心動
然後第二日
佢就話我好煩
我同佢講既然係咁
咁我以後唔會再同你有 ...
錯晒!

引用:
原帖由 reniless 於 14-6-2014 08:55 發表
個薪金5年翻7倍嘅女人,眼中人工一般的男友應該無年薪百萬,不過都有月薪7-8萬。個算得上中產的觀音兵,大概像財爺般只係算是中產。
---
現實世界離我越來越遠,都係上多啲網逃離下。
人工九千,7倍=六萬三

人工一般的男友可能三四皮

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

技術性輸倒!不過女就係!佢賴你就自然來!

引用:
原帖由 tango1997 於 14-6-2014 09:18 發表

錯晒!
成件事邊有分對錯啦,只有樓主自己覺得有型定冇型。
就好似潮文"MK的告白"一樣,阿鋒在戲院遇見小青的回應咁:

「我一個人黎睇制服誘惑! 我唔知邊個拍!我剩係知係強姦二!」

---
阿鋒有型,真係非常有型。至於十多年後在羅湖橋再遇小青的事,基本上跟當年睇強姦二還是四月物語沒有直接關係。只要你唔好走水貨奶粉就沒事。

有D野不是得到便可永久,擁有也可成浪費.

樓主好難係班入面揾食了

《河湟有感》司空圖

回覆 24# 的帖子

好彩上年係F.3
唔係F.4
如果唔係就真係大件事
招收壞人卡中...

skip

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

Delete

《河湟有感》司空圖

襯後生, 就係要愛過錯過痛過, 先會學識咩叫生命~

回覆 28# 的帖子

跳過跌過試過錯過更唱活歲月如歌...
呢種感覺?
招收壞人卡中...

2500年前希臘歷史中,
超級女強人Artemisia為情所困,
先知叫佢由萊夫卡斯石跳下,
因按傳說指引, 跳下就能忘記情困.

Artemisia蹤身一跳, 跌Q死o左.

呢位Artemisia女仕, 亦即係300帝國崛起中索到爆的Eva Green, 只係現實同電影劇本永遠係兩回事...

發新話題