發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

引用:
原帖由 gtoray 於 17-6-2014 23:31 發表

咩都未有就話正場?
闊大,企理,地板靓,柱吾粗....已経夠正la...

happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 tango1997 於 17-6-2014 23:10 發表

我己被征趙八月set up靶道
最好趕到7月開啦, 暑期果條水好好食

引用:
原帖由 tf141 於 17-6-2014 23:51 發表

最好趕到7月開啦, 暑期果條水好好食
呢D禾唔理。。。禾係義工

引用:
原帖由 tango1997 於 17-6-2014 23:56 發表

呢D禾唔理。。。禾係義工
Tango Gor:幫我book定9月,我地Virus team要喺嗰度搞週年紀念game∼∼
"Just War , or just a war ?"

又唔一定要全部整好先開既
向果度開住飯堂間少少位打住先都得

得就叫D朋友來試,^^
你的日子如何,你的力量也必如何

好期待!!~
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

有野問PM樓主 。。。我不能代表。。。

引用:
原帖由 honry 於 18-6-2014 00:05 發表

Tango Gor:幫我book定9月,我地Virus team要喺嗰度搞週年紀念game∼∼
但我可以試吓

冇GA喇?
得幾張相??

又係場一个,有咩咁特别,请樓主指教下

引用:
原帖由 keungkee97 於 18-6-2014 01:24 發表
又係場一个,有咩咁特别,请樓主指教下
人地冇話過個場好特別, 定係你覺得唔特別就唔准開post ?
至於個post, 介紹要攪一個game場係如何setup, 請問之前又有冇人出過呢 ?

師兄,問下姐... 咁都唔得

回覆 29# 的帖子

呢道冇人話唔問得
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

發新話題