發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

引用:
原帖由 saswilliam 於 18-6-2014 15:30 發表
個場係邊區?睇下就唔就腳。
我都想知..

引用:
原帖由 keungkee97 於 19-6-2014 12:49 發表

我都想知..
5荒街

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-6-2014 22:07 發表
扔菜刀
扔乜菜刀呀。。。。噴火燄槍啦

引用:
原帖由 tango1997 於 19-6-2014 00:31 發表

為環球出一分力。。。絕對不適宜再制造多件垃圾出泥
唔係呀!用吋厚鋼板做個頭(面皮厚)

人形靶重要裝感應器每一次打中就"哦-"

變左全港唯一一個會回應哦-哦-人形靶!
偽君子!永遠虛偽!

唔知 range officer 係男定女呢?

引用:
原帖由 kirk123 於 19-6-2014 14:11 發表
唔知 range officer 係男定女呢?
不男不女

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 19-6-2014 13:15 發表

建議可以揀埋聲, 荷,荷,荷,,,,  或者 YA.MA.DAD..

引用:
原帖由 keungkee97 於 19-6-2014 15:09 發表

建議可以揀埋聲, 荷,荷,荷,,,,  或者 YA.MA.DAD..
二姑二姑
偽君子!永遠虛偽!

回覆 62# 的帖子

新蒲崗; nice

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 19-6-2014 16:02 發表
二姑二姑
奇摩痴
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 19-6-2014 13:15 發表

你。。。。

早幾日喺facebook見到荔枝角有個新CQB場coming soon,仲以為就係樓主呢個添。

話時話之前睇過篇野幾有道理,貼出黎大家分享一下吧
引用:
原帖由 某人 於 20-5-2014 12:09 發表
順帶一題,個人覺得年輕人是社會棟涼,雖然90 後未必識好多,
但應該鼓勵其試試不同挑戰,比多d 就業機會佢地,
男仔都可以搬搬台台,但女性真係比較難,
有時d 女得個樣靚身體發育健康,大家可能會低估女性係社會上的貢獻,
所以呢個場真係可以考慮請多d 90 後淨係得樣同身材既弱勢社群做,去證明自己其實都可以做實霧,幹實事。

另外由於巴場真係好多時比較焗,所以90 後既制服建議唔好長衫長褲,
職工既健康永遠係好老闆要關顧既部份,
所以建議真係著裙比較好,太長既衣物未必岩,
同埋黎玩既shooter 成日望住靶上面既圓型,係應該有番d 舒緩,睇番d 方形野,
所以制服裙最好有格仔,呢個係考慮到射手視力健康既安排,
至於巴場呢d 地方,好多時有d 不用的靶係地面,又或是雜物,有一定可能整傷員工,
所以女性員工必須穿絲襪,黑色會比較好,呢個又係純粹為健康同安全著想。

我苦口婆心咁講都只係希望個靶場做得更完善,自己攪唔成,都想人發達,大家明白的
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 19-6-2014 16:36 發表
話時話之前睇過篇野幾有道理,貼出黎大家分享一下吧

你覺得做game場會發達?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-6-2014 16:15 發表

奇摩痴
高潮人形靶:打某hit數喪叫中間噴水有得淋!
偽君子!永遠虛偽!

發新話題