發新話題

比著你,你仲會唔會去馬

”衣着不能不修邊幅,牛仔褲及短褲是大忌。“
牛仔褲。。。老虎確實是唔喜歡牛仔褲的。

引用:
原帖由 tango1997 於 22-7-2014 17:35 發表

so c fu拱有研究。。。你有未?
研究生?

研讀網上愛情論文不能令你變為情聖
紙上談兵, 等同睇AV打JJ

引用:
原帖由 tango1997 於 22-7-2014 17:32 發表

ME TOO x2
乜我好唔正經咩

引用:
原帖由 tango1997 於 22-7-2014 17:35 發表

so c fu拱有研究。。。睇你刀係溝女無數。。。跪求過翻一招半式旁吓身
我都係岩岩search之嘛,我係溝女界的成功之母
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gtoray 於 22-7-2014 17:46 發表
研讀網上愛情論文不能令你變為情聖
紙上談兵, 等同睇AV打JJ
我都經歷過二十幾三十年紙上談兵嘅日子,諗返起都覺得又天真,又傻……

引用:
原帖由 poloyau 於 22-7-2014 20:11 發表

我都經歷過二十幾三十年紙上談兵嘅日子,諗返起都覺得又天真,又傻……
最該發言的是結了婚的人,不竟是成功的人

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 20:20 發表

最該發言的是結了婚的人,不竟是成功的人
我失敗。。。因我結了婚

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 19:06 發表

我都係岩岩search之嘛,我係溝女界的成功之母
我都覺得yo女容易,但要發展落去就難
Yo女係主要睇外表,睇果一刻既膽量,呢個我冇問題
比女仔yo都試過,只係我份人愛理不理,錯失良機

發展落去,就要睇個人話題夠唔夠,夠唔夠細心,經驗足唔足
成也timing 敗也timing

約會對我呢d初哥黎講會係最大難題
就食飯睇戲黎講,男仔緊係想比埋女仔果份啦
但好多女仔都話想AA
呢個時候又可以點應對呢?

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 20:54 發表
就食飯睇戲黎講,男仔緊係想比埋女仔果份啦
但好多女仔都話想AA
呢個時候又可以點應對呢?
呢個時候就梗係安排下場啦
叫佢請下場,或者倒轉
咁就當然你比貴果場啦
可以去飲下野
睇戲等等

Go go go

如果第二次見就約出街會唔會太快
我諗住聽日同佢開下電影台,
順便約出街
繼而拎電話

但個個女仔對快慢都有唔同定義
男仔想去馬根本唔會有時間觀念
太快既話成件事冇take two

Ps.呢排有咩好戲?睇鬼片會唔會太激

要睇咁係睇戰神海格力斯,底比斯聖軍,軍人熱血,男人浪漫。

引用:
原帖由 tango1997 於 22-7-2014 20:46 發表

我失敗。。。因我結了婚
我好羨慕好葡萄

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 20:54 發表

我都覺得yo女容易,但要發展落去就難
Yo女係主要睇外表,睇果一刻既膽量,呢個我冇問題
比女仔yo都試過,只係我份人愛理不理,錯失良機

發展落去,就要睇個人話題夠唔夠,夠唔夠細心,經驗足唔足
成也timing ...
http://www.oocities.org/hk/amethyst_god/girl123.htm
如果你對一個女仔太好 , 個女仔會咁諗 :

他對我好好喔→ 他為什麼對我這麼好→ 我什麼都沒做,他還對我這麼好→ 那我是不是要做些什麼→ 我不知道該怎麼做→ 是不是一定要做他女朋友啊→ 可是我還沒有很喜歡他啊→ 好煩喔→ 可是佢真的好好喔→ 煩煩煩煩→ 他又來了! → 不要再對我好啦!→ 看到他就好煩→ 走人→ GAME OVER

《河湟有感》司空圖

發新話題