67 12345
發新話題

[KSC/KWA] 第三支KWA M4

第三支KWA M4

我家大哥送我的KWA M4, 這是我第三支KWA M4, 之前兩支前節,尾柄及手柄等外觀改很大, 今次這支不想再花錢改, 返璞歸真, 走實用路線, 只換上賣不去的仿M500電筒手托, 家裡多得很的M4尾柄及自己鋸的carry handle rear sight, 内部改了後備多餘的減力飛鏢及加強回鏜彈弓, 只另外買了最愛的品牌SC Vector Optics出品的紅點鏡($5xx), 以低成本完成, 改後很有特警的風格.

附件

IMG_2220_大小 .JPG (38.23 KB)

4-7-2015 21:59

IMG_2220_大小 .JPG

IMG_2224_大小 .JPG (38.06 KB)

IMG_2224_大小 .JPG

IMG_2225_大小 .JPG (40.57 KB)

IMG_2225_大小 .JPG

IMG_2226_大小 .JPG (38.11 KB)

IMG_2226_大小 .JPG

IMG_2227_大小 .JPG (45.38 KB)

IMG_2227_大小 .JPG

IMG_2228_大小 .JPG (49.65 KB)

IMG_2228_大小 .JPG

IMG_2231_大小 .JPG (43.2 KB)

IMG_2231_大小 .JPG

IMG_2231_副本a_大小 .jpg (38.17 KB)

IMG_2231_副本a_大小 .jpg

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 相片分享 4-7-2015 23:20
  • gtoray 金錢 +15 相片分享 4-7-2015 23:20
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

簡單, 實用!
Classic 先至最正!

靚仔

真係好兄弟
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

簡單就是美

係我眼花定係角度問題
隻尾托咁得意既

引用:
原帖由 FunggI 於 4-7-2015 23:49 發表
係我眼花定係角度問題
隻尾托咁得意既
得意在⋯⋯⋯⋯?

Here is mine.

引用:
原帖由 jacko 於 4-7-2015 23:50 發表

得意在⋯⋯⋯⋯?
最尾兩張個角度問題掛

師兄,想請問一下,M500電筒是只有警用,軍方是沒有用的嗎?

回覆 1# 的帖子

敗得有道理 。 可靠 !

簡潔實用 ,
樓主呢支係V2鋼煲版? 唔知同舊版邊支爽D

引用:
原帖由 gainax 於 6-7-2015 12:51 發表
簡潔實用 ,
樓主呢支係V2鋼煲版? 唔知同舊版邊支爽D
感覺上差不多

回覆 13# 的帖子

正呀喂。用左鋼煲都唔跌效能 上次見人用都有D興趣

小弟新手想請教下

師兄,小弟新手想請教下SC Vector Optics出品的紅點鏡可鼎gbb?
thx
fung

67 12345
發新話題