發新話題

[認真] 友台係咪已經死左?

回覆 15# 的帖子

講講下又好似係,印象中友台好少見版主網主會同網友互動,一般都係開個討論區比玩家自由發展,多人玩Wargame個期就多人傾,近年少左人玩wg又少左係討論區傾變相人少左少左好多老手傾
呢邊就互動多D巴打們都親切D習慣左上黎唔講唔覺都傾左咁多年

2012年,我流亡至此,因為話礦務署諗様既諗字,係話完一個月之後,我忽然被封一個月,係一個叫L85A1既諗様封的。突然被封前,我係WGY個邊成日出DIY Post,係版規申訴無效(無人理),我用封號下僅餘的功能,編輯帖子內容,搬POST,只留下鬧佢地的字句。而十幾個post就突然貼出泥,洗版咁。。。當時阿公好心收留我呢個異見人士,仲幫我分批貼出舊PO,免得各位一時"難以消化",大恩大德,沒齒難忘!

部份原委,見内文留言。
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... ht=%A4%AD%A5S%A7%CC

除左C6250同jacko外,真係無乜人係做野,有都係阻住人做野。

就係咁,我呢個小人物就係度講足4年,所以我係吾係都出下PO,製造下話題比大家吹下水,Keep住有人泥
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

嗰邊D舊過氣版主刀no L 9既。。。 莫須有咁ban7我。。。咪走囉。。。仲留係度比人ban牙。。。Socfull。。。一早聽我講走7左就唔洗比人ban幾暈咁on9 la

仲同佢長篇大論托杉咩。。。你寫完管理嗰班刀無人睇la

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-7-2016 11:06 發表
嗰邊D舊過氣版主刀no L 9既。。。 莫須有咁ban7我。。。咪走囉。。。仲留係度比人ban牙。。。Socfull。。。一早聽我講走7左就唔洗比人ban幾暈咁on9 la
1997呢道都有WGY過氣版主過黎吹水!但當年過氣版主管轄吹水區就唔畀吹水!

重要一個唔承認錯誤教徒!

偽君子!永遠虛偽!

先係更新論壇版本後問題多多又有多人登入不能,但當時人流都仍然是多的,起碼日日有人回POST 吹水罵戰,之後人流失得最嚴重係突然關台個半月有多,再重開時已無咩人番去。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

希望大家勿再對友台現任或前任版主口誅筆伐了
過去的就算吧,可能將來大家可以響呢度成為朋友

當睇亞視咁既態度就岩啦!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gtoray 於 31-7-2016 11:31 發表
係....過去算了.
FBC1

引用:
原帖由 gtoray 於 31-7-2016 11:31 發表
龍尾意粉係度?

引用:
我吾係想NeW番出泥忽佢地,窮扣莫追嘛。。。

我只係想講我做乜係到9UP同貼埋D19PO的原由,無其他。

佢地D版主咪係以前係WGC討論區興波作浪,只許自己玩美佬槍,人地玩俄佬野就好邪惡要打壓下,三五個網友little circle咁樣,尤其是個AD勿LAB。。。。時年2003左右,八九年後重新上返網去WGY,咦,做諗埋斑竹既。。。。哦!為威餵也!

斑竹們就係咁做左城堭爺,咁邊個升佢地架,咪就係"看更"們咯

管理處至叻之處係揾J兄做斑竹,盡責的J兄做到嘔血。。。

故事就係咁。

咁亞視執左點呀,惋織呀,悲傷呀,完成歷史任務呀云云。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-7-2016 11:42 發表

龍尾意粉係度?
我偶像安全添係度姐!
偽君子!永遠虛偽!

友臺抽水要即BAN  
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

其實無論點做都滿足唔到所有人,正如CGF一樣
都會響第二度比人插