發新話題

[認真] 友台係咪已經死左?

引用:
原帖由 tinyau1134 於 31-7-2016 15:12 發表
友臺抽水要即BAN  
不用解釋"佢覺得你樣衰ban"

簡單直接!

自己友有多次犯版規!安然無恙!

O+好例子
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 31-7-2016 16:05 發表

不用解釋"佢覺得你樣衰ban"

簡單直接!

自己友有多次犯版規!安然無恙!

O+好例子
有時球證落場踢埋添

親疏有別就更啦

算啦,免費野,認真係我on9姐,ATV係不能同TVB比既

人比人比死人,好似呢度幾個版主又低調又吾答爹又公正又做野又快手,同佢地比咪即係謀殺佢地!

做fd同溝女一樣,有時要睇人地想吾想fd,無謂強求
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

嘩,原來咁多不可吿訴故仔,咁唔怪得啦。。
即係球證 旁證 加上主辦 協辦 所有單位 全都是我的人

其實我自己都唔知點解會慢慢轉左過黎呢邊...
不過果邊自從大執過之後, 越黎越少上去...
以前就日日都上友台, 間唔中記得先黎呢度...
而家就調返轉, 日日黎呢度, 間唔中記得先去果邊~
連賣野都淨係擺呢邊賣算數~

試過賣全新野被汪玲!後來改99%新先俾貼。。。咁我當時四圍放野,一個文稿咪四圍貼咯。。。點知外國壇有老外PM問我,what's different of band new and 99%new...

呢D只有ATV核心外圍既先答到核心內圍既政策.

我都係聽稿兄叫我轉台我先轉,搞搞下我就成日叫人轉台,J版大實嬲死我

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2016 23:23 發表

印度中最光輝個期一般討論區每日都2百幾回覆,AGNGBB個post好熱鬧,二手區買賣效率高,唔知幾時開始越來越少人討論,呢邊開始多人 ,中間發生左咩事
攪清楚一樣嘢先, CGF不嬲都咁多人,
啲人唔係喺第2個forum走過嚟
(To: 阿公, 啱聽請加分)         

P.S.: 其實友台有光輝過咩?

兩年前轉 SYSTEM LOGIN 唔到, 跟住冇上`....
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 1-8-2016 13:58 發表
兩年前轉 SYSTEM LOGIN 唔到, 跟住冇上`....
無上幾年,見你話會Login 唔到,剛剛試左又login到哦...不過我都無去果邊好耐了

附件

1-8-2016 14:14

引用:
原帖由 swat328 於 1-8-2016 13:49 發表

攪清楚一樣嘢先, CGF不嬲都咁多人,
啲人唔係喺第2個forum走過嚟
(To: 阿公, 啱聽請加分)         

P.S.: 其實友台有光輝過咩?
友台最光輝當然是wgc年代
但最黑暗亦是那個年代
亦是CGF起壇原因之一
由wgc轉為wgy亦因慣性收視?而一直比CGF流量高
直到近兩年因疏於管理及論壇出現程式問題又未能解決
才令wgy人流漸疏
但說到底,wgy網主是為香港wargame界貢獻良多的
我呢世人無咩成就,所以擺左唔少心機落CGF
我亦因為呢個平台,得著不少
雖然近幾年fb興起令全世界網絡生態發生變化
但我依然會堅守呢度

1 個讚好! TOP

你話我會唔會好希望wgy重振雄風?我當然唔會
但我會永遠尊敬當年為大家付出過心力既網主

引用:
原帖由 gtoray 於 1-8-2016 15:40 發表

友台最光輝當然是wgc年代
但最黑暗亦是那個年代
亦是CGF起壇原因之一
由wgc轉為wgy亦因慣性收視?而一直比CGF流量高
直到近兩年因疏於管理及論壇出現程式問題又未能解決
才令wgy人流漸疏
但說到底,wgy網主 ...
不如揾人講下WGC時代的秘史

《河湟有感》司空圖

當年我係WGC時仲係中學雞,頂吾順佢地D冷戰意識,例如AK係邪惡的,玩俄軍,老解是敵人,所以當年我都係MSN另起過一壇 。。。。不過睇佢地內哄都好有趣,當年潮興拎蕭添遮眼相畫圈圈,互曬裝備互指錯處,然後熱烈地祝福對家。。。我最後睇個陣好似係拗緊SPR火帽的真數,兩幫人都做左同一個火帽但不同SiZe

以前好似砌一支圓筒AR狙就好勁了。當年AK就得兩支,一係豬標身,一係醒琪身,木就豬標同卡牌木。

當年今日添

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-8-2016 12:37 發表
試過賣全新野被汪玲!後來改99%新先俾貼。。。咁我當時四圍放野,一個文稿咪四圍貼咯。。。點知外國壇有老外PM問我,what's different of band new and 99%new...

呢D只有ATV核心外圍既先答到核心內圍既政策.;wah ...
哩邊正好多

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-8-2016 16:17 發表

不如揾人講下WGC時代的秘史
其實都唔係咩秘史, 只係各種亂像加上山頭主義而已

初初都係用友台,跟住慢慢轉左泥呢邊,呢到舒服好多
不過呢度又少左好多人,可能個個都走哂去非死不可度

發新話題