發新話題

[認真] 友台係咪已經死左?

fb果邊點都唔可以同論壇比
搵舊文方便好多

引用:
原帖由 屈濕 於 1-8-2016 17:27 發表
初初都係用友台,跟住慢慢轉左泥呢邊,呢到舒服好多
不過呢度又少左好多人,可能個個都走哂去非死不可度
非死不可???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-8-2016 19:19 發表

非死不可???
非時卜

死同半死差不多啦.
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 1-8-2016 20:31 發表

非時卜
澳艾思!澳艾思!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

有無師兄由"新聞組"玩到黎依度 相認一下麻

話說當年係Newsgroup 出左個PO話想(像真化)枝MP5
有位"師兄"直頭影幾左相SEND比我,
果個年代收到張"高清大圖"
真係如獲至寶
咁就14年

引用:
原帖由 紗夢 於 1-8-2016 21:54 發表
有無師兄由"新聞組"玩到黎依度 相認一下麻

話說當年係Newsgroup 出左個PO話想(像真化)枝MP5
有位"師兄"直頭影幾左相SEND比我,
果個年代收到張"高清大圖"
真係如獲至寶
咁就14年

你幅圖有問題

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-8-2016 22:43 發表

你幅圖有問題
果位師兄當年千叮萬囑我唔好比其他人睇

所以打番打馬塞克穩陣D

慈母版

以前用IE,netscaep,透過剛剛普及的寬頻,用yahoo搜尋wargame(未有google),就出野賤發消友,就係咁click入去,呢個就係佢既偉大的歷史作用!wargame人就係靠街場,fd撚fd之外,係到吹水,約戰,買賣識.以前買賣post,係清單咁,無圖片,例如:
-------------------------------------------------------
#123    sovietarmy2012        1/8/2016
放AK16.$1000
誠放AK16一支.全新無花.罐底中(當時未興講蕉耳).$1000
旺地恆交收.電話2456 7111
-------------------------------------------------------
#124    阿工        1/8/2016
美軍BDU一套
.......

係手機剛有和弦,幾色彩芒按膠掣年代,除左煲有線電話粥就係icq,msn,聽CD睇下書,邊有智能電話wtsapp,google,facebook打卡影早餐架

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-8-2016 23:01 發表
慈母版
果陣好nice伽

以前網上D圖我諗同CGF依度"軍火庫"果頁面差唔多掛

想睇清楚d但又買唔起日本彩色槍書wor

另外外國都有射擊片download既~三兩MB一段要down成十幾分鐘

重有就係唔同台SMS 要1蚊定5毛send一個,依家諗番好不可思議

重有啊邊有彩mon
果時用西門子s2588 全球首創3色定4色mon 拎出街幾架勢,

和弦又係無,10蚊報紙檔買本"鈴聲王"禁數字入歌仔

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-8-2016 18:36 發表
fb果邊點都唔可以同論壇比
搵舊文方便好多
唔明fb個D點傾計,加上唔鐘意淨係圍内一班人傾
論壇開放咁多大家都可以吹下水分享交流下個feel先好

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-8-2016 23:01 發表
慈母版

以前用IE,netscaep,透過剛剛普及的寬頻,用yahoo搜尋wargame(未有google),就出野賤發消友,就係咁click入去,呢個就係佢既偉大的歷史作用!wargame人就係靠街場,fd撚fd之外,係到吹水,約戰,買賣識.以前買賣p ...
二手街以前都係咁的

附件

2-8-2016 00:35

回覆 36# 的帖子

印象中以前未上wgZ官網未出WGY就係上呢度軍火褲睇D槍既資料 ,個時cgF係好似未有論壇得二手交易留言版?  因記得個時學生哥冇水成日睇呢度二手野 ,
到wGY正式開壇就做左第一水會員, 之後先"發現"原來呢道有論壇先黎吹水
其實以前會唔會係搜尋問題? 因友台個名係古高打Wargame第一個係佢所以新手係留意左個邊先慣性左人流多D?  不過都好幾年前都主要係呢邊傾, 主要多好多深入研究討論加上傾開有感情

引用:
原帖由 gtoray 於 2-8-2016 00:35 發表

二手街以前都係咁的
就係咁,以前日日睇

引用:
原帖由 gtoray 於 2-8-2016 00:35 發表

二手街以前都係咁的
我可以算是最早期的客戶係二手街放野。。。 無耐nick name 同 password 刀無左用唔番 ~~~!

發新話題