發新話題

[認真] 友台係咪已經死左?

引用:
原帖由 新手一隻 於 4-8-2016 14:50 發表

如果真係有此等資料庫,就實在係一件大大造福我地班新仔的好事
我呢個老-新仔都仲等緊有心人
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 新手一隻 於 4-8-2016 18:33 發表

好多時D經驗野如保養知識邊度落咩油,唔同油用黎做咩,各廠各槍型特點缺點,改槍入門之類都我地班新仔都要爬文爬好耐先可以從各個師兄口中偶然的一兩句中窺得一二。新仔想學多d真系好難。
我玩左咁耐都吾知係邊度落咩油

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2016 19:25 發表

我玩左咁耐都吾知係邊度落咩油
成枝浸WD 40 冇死

又死左。。。。

好似死左有成個星期了
我本身都想問

係咪同亞視執台一樣?死極都無限復活

咁多日都冇返生應該atv了...

睇返呢個po d留言
諗起以前係果邊學左唔少野
最記得係執look指南 當年跟住執look指南執左個army兵仔look
玩到依家

可惜.
FBC1

死因係乜先

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-12-2016 00:08 發表
咁多日都冇返生應該atv了...

睇返呢個po d留言
諗起以前係果邊學左唔少野
最記得係執look指南 當年跟住執look指南執左個army兵仔look
玩到依家
以前友台真係幾好人流好旺, 唔知幾時開始我都少左上去
咁就冇左可惜...亦要珍惜呢邊, 冇左香港仲有乜討論區傾wargame

好似久不久就悼念友台一次咁既....?

引用:
原帖由 gtoray 於 7-12-2016 08:07 發表
好似久不久就悼念友台一次咁既....?
春秋2祭

真瓜?

《河湟有感》司空圖

發新話題