28 12
發新話題

[others] Famas GBB 東北製做所

Famas GBB 東北製做所

生產中,年底發售。
https://m.youtube.com/shorts/_UwtxVZ0s5o

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

要好有愛先得…

L85, Famas, AUG………. 呢類槍好難襯衫
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 24-10-2023 10:35 發表
唔著

引用:
原帖由 Opica 於 2023-10-24 03:23 發表
要好有愛先得…
高見

引用:
原帖由 jacko 於 24-10-2023 10:35 發表
依家都比以前少人追襯衫啦

引用:
COD 牛仔褲

引用:
英佬L85好易襯,AUG都唔太難

附件

25-10-2023 01:31

FAMAS就真係難D
AUG玩好多歐洲國家特警都好睇

除左法國佬同SOCOM gear之外仲可以

仲可以改 BR Type 03

附件

26-10-2023 17:40

前排去法國
響波爾多ge法軍仲用緊FAMAS
響巴黎果d已經換晒做416F

東北…之前之UZI中過一次招…今次等佢出多幾版先諗買唔買…
"Just War , or just a war ?"

引用:
原帖由 honry 於 6-11-2023 13:09 發表
東北…之前之UZI中過一次招…今次等佢出多幾版先諗買唔買…
在下覺得難得有廠甘有心做支冷門GBB 出來滿足發燒友,全鋼身又像真又盛,真係對支槍有愛既唔應該等,即刻買!

所以在下不衝了。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

V2無任何問題,爽打,我入左支,係後座力太細無咁過癮姐.....

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

28 12
發新話題