發新話題

[認真] 各位大佬咁有經驗教下小弟點做唔該

引用:
原帖由 於 18-5-2009 12:41 發表
你冇吉屎 , 講到幾天花龍鳳 , 絕世好橋你都唔敢做 , 有咩用 ?
無錯

講到識飛都無用......

睇求婚大作戰啦!

解決左見面無野講既問題先啦~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 18-5-2009 17:01 發表
將你自己容入去佢生活...
例如同佢講...出完街返到屋企唔好即刻沖涼啊..要坐響等十五分鐘順左條氣先好去沖...
之後個女仔就每次出完街返屋企想沖涼..就會記得呢句野..就自然諗到你....

到而家...呢個女仔同我分 ...
噤咪幾好.....我都想呀
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 HunterX 於 18-5-2009 17:24 發表
解決左見面無野講既問題先啦~~
始終認為我地而家呢個世代要解決呢點就係將sms/msn既數量最少化…
唔係唔做…只係一係就多次少講…一係就少次多講…

p.s.純粹個人意見,歡迎各位師兄交流
p.s.2.我發覺好多師兄所講比較有效既方法都係「一o淡砂糖一o淡X」/「患得患失」and sth like that
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-5-2009 19:12 發表

始終認為我地而家呢個世代要解決呢點就係將sms/msn既數量最少化…
唔係唔做…只係一係就多次少講…一係就少次多講…

p.s.純粹個人意見,歡迎各位師兄交流
p.s.2.我發覺好多師兄所講比較有 ...
p.s.2唔係好明你講咩

引用:
原帖由 里安 於 18-5-2009 19:18 發表

p.s.2唔係好明你講咩
唔好意思…講到有D 1999…
我既意思係想講好多師兄都話要將個女仔得到手既最好技巧都係對佢時好時壞…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

多謝各位師兄為我指點迷津..

最緊要膽大心細

甘快講"我愛你"??
不如輕輕拖住佢隻手, 同佢講"比個機會我同你一齊, 比個機會我令你每日都開開心心, 比個機會我同你分享每分每秒, 可以嗎?"
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

我就覺得唔好咁快諗表白...
你連野都唔同佢講多幾句, 表白好突兀ga喎...

見多幾次面, 出多幾次街, 傾多d計 (not 文字上...) 先啦 =]

加油

(純粹從我既角度出發... )

暖眛一陣先啦
切記太急進

回復 27# 的帖子

同意

[quote]原帖由 golliwog19 於 18-5-2009 12:38 發表
慢慢滲入佢o既生活, 當佢唔覺唔覺, 等你成為佢一部份...
然後抽離一下, 等佢患得患失..意亂情迷...
跟手表白....

發新話題