發新話題

wa糸統 毒蛇開包

wa糸統 毒蛇開包

係,我係有啲心地唔好,引你入泥至話你知,
係wa系統毒蛇彈匣開包至真.

個人簡評,猛將
以五星級評分算.

可供槍廠,全可. ****
重量(較重).  ****
鉄皮包缸式外觀. ****半
氣化優良(平射算). ****
入氣(一边入一边溜)  ***
回暖設計. ****
入彈設計.  * 手頭上有幾款入彈器已包括對手,希望有高人指教.
只可入彈三+發,Bolt Stop 一雞清不盡留一粒彈 無腳軟. ****
出氣力,(以WA原廠五星算). ****
齊體做工. ****

附件

5-6-2010 13:24

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 原創內容 5-6-2010 14:02
  • gtoray 金錢 +15 原創內容 5-6-2010 14:02

補發幾張爆缸圖.

附件

9-6-2010 00:01

氣缸沒設隔器,側槍有機會噴煙噴水

我中左招

唔好意思,呢張先係齊件圖.

引用:
原帖由 gainax 於 9-6-2010 00:20 發表
匣入面再有氣缸設計明顯不會高效能(GH基), 所以只能入三十發
氣缸鑄造不久會..., 還是VVA數, PGZ較優
隻匣並不是想像般的差,在多方面反覺較PGZ優勝
平射算,出氣穩定自覺PGZ已不及了.

回覆 18# 的帖子

衫舊幾

引用:
原帖由 wonglk 於 9-6-2010 14:18 發表

呢支係普通氣槍匣,唔係co2匣,一雞到尾?你係沙漠中午可能得既
我枝枝wa系统GBB用蛇匣top gas都能一雞清三十三粒(入盡)再bolt lock,
唔使到沙漠喎.

引用:
原帖由 wonglk 於 9-6-2010 23:45 發表

我雖則test都test到隻匣好穩定姐....
但你咁test又真係激左d wor
唔係咁試點落埸同人打呀?唔通打一粒等三秒回氣再......

回覆 26# 的帖子

一雞到尾只是測試槍與匣的機能與配合,再調整,在活動時才可做到長驅直通,
無往不利.打GAME時變數太大了,多啲了解啦.

回覆 27# 的帖子

講好用我只會選我果幾隻又溜氣又醜樣的WA及GP匣,
其它的都是有點.....

回覆 30# 的帖子

師兄要求大高了,我的要求是一匣穩定持航三十多,三+多就夠了,
其實隻蛇匣係有做到丁點散温設計的.

回覆 37# 的帖子

我所說過的所有匣全都是擁有,試過,修正才說的.
並不是廣告偏幫.

在你心中已鎖定PGZ為最好那就PGZ吧!
你喜看Youtube為滿足,
我覺管八才皇道.
各有所好吧了.

發新話題