發新話題

呢隻Hop-up (WA M4)

呢隻Hop-up (WA M4)

請問有冇ching有reviews呢
Thanks!!

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

如有四百人次瀏覽而無人講我就話你知!

回覆 2# 的帖子

其實我都想入,睇你都係D hop up 發燒友,咁岩我又係唔信搞唔好M4個 hop up

引用:
原帖由 0050100 於 21-6-2010 01:01 發表
如有四百人次瀏覽而無人講我就話你知!
已經420了
鵰。豹。狸。獅。狒

好,已過400,首先來報過到,因件hop up在家中不能詳說及上圖
先講兩句,今晚再未來,件野唔得,除非你是一個改hop up的高手,
一件野新買連裝落Barrel尾都要攪一輪第一步已經好差.
還有很多怪點今晚再說.別討我,揾食緊要.

引用:
原帖由 0050100 於 21-6-2010 15:13 發表
好,已過400,首先來報過到,因件hop up在家中不能詳說及上圖
先講兩句,今晚再未來,件野唔得,除非你是一個改hop up的高手,
一件野新買連裝落Barrel尾都要攪一輪第一步已經好差.
還有很多怪點今晚再說.別討我,揾 ...
唔緊要, 慢慢, 你肯講就得喇, 呢度有太多你GE門徒了
鵰。豹。狸。獅。狒

其實隻hop up概念唔錯,用電槍管及電槍膠,可惜.又可能我唔好彩買左件次貨.
如你自問係改野高手,呢件平平地可以試下.
而我,第一步都行唔到,又要自已左攪右攪,悶爆.

附件

22-6-2010 01:45

一包五件野

hop up膠比P牌移前,係好事

連pin都冇,你覺得能調嗎?

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 精品文章 22-6-2010 21:54
  • gtoray 金錢 +15 精品文章 22-6-2010 21:54

零件又唔齊,又錯數,個設計幾好都冇用…

http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

銀樣蠟槍頭.....
做一半...唔做一半......
同上面師兄所講一樣....未放落去已經要汁餐死...買0左返黎已封塵3月..

1,) 果條死人oring 唔要...要自己改彈弓仔.....同prime果個位一樣噤做..
2,) 頭外徑唔0岩....除非你有車床或一晚時間汁細佢..
3,) 遙遙板要自己開孔....隨時攪到唔上唔落..........老鼠屎離太開..
4,)粒轉掣鬆過xxx........打打下會走位..調位求其set.....
為0左出而出........車+鑼件外觀幾靚都 "銀樣蠟槍頭....."

@@ 是否"行動" 那牌子出品的??

回覆 10# 的帖子

yes!正想買既時候好在有人出post 同有人講解唔係又比錢D無良生產商!真係十萬個多謝

回覆 9# 的帖子

師兄3個月前買?高水喎,如果唔係重工返賣低水真係完全無興趣.
我重以為係我黑仔買次貨,原來都有人跟我一樣啞仔吃.....
都唔望裝落槍啦,冇左啲錢算比出品啲人做白金啦,希望佢收到.

窿都冇又過份佐少少既

發新話題