22 12
發新話題

我很花心

我很花心

各位師兄好
小弟今年F.2,小弟非常至花心,小弟鍾意左四個女仔,一個F.1既(大我半年到 ),另外三個都係我個班(佢地三個都係fd ).

F.1 o個個,上年有個好多事既fd唱到通街都知(包括佢),而家成日係咁避開我.
另外三個,除左我自己之外,冇人知道我鍾意佢地,但佢地自己同埋佢地d fd好似feel到!

星期一就結業禮了,我而家好有可能留級,實際既返學日只剩o下一天,而家究竟點做好??? 各位師兄教下我!

引用:
原帖由 Anonymous 於 8-7-2010 09:15 發表
星期一就結業禮了,我而家好有可能留級,實際既返學日只剩o下一天,而家究竟點做好??? 各位師兄教下我!
好明顯
你係應該讀好d書先
唔好浪費時間同父母ge錢去搞四角關係

引用:
原帖由 gtoray 於 8-7-2010 09:29 發表

好明顯
你係應該讀好d書先
唔好浪費時間同父母ge錢去搞四角關係
無錯

讀好d書先la.....F.2小朋友..........

讀書唔好諗呢D野啦…

你小童,雖然你中二

四個…你呢D唔係叫鐘意係叫思春期

四個.........

4p
天將降大任於斯人,必先損其心智, 勞其根骨,餓其體膚.

人講既 : 俾心機讀書啦
禽獸講既 : 揀一個.. 真心去鍾意人.. 話唔定拍左拖會令你生性.. 不過我估都唔會架啦
under promise, over deliver

引用:
原帖由 peter_wu_111 於 8-7-2010 11:40 發表
人講既 : 俾心機讀書啦
禽獸講既 : 揀一個.. 真心去鍾意人.. 話唔定拍左拖會令你生性.. 不過我估都唔會架啦
禽獸講既:四個都要晒,建立後宮

4個唔係4P
係4+1P

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2010 11:41 發表

禽獸講既:四個都要晒,建立後宮
人渣誠講既:中出放題,鮮血之結末

中學既時候真係唔應該拍拖

你而家仲咁後生,驚將來冇女咩...
有陣時,遲拍拖係好過早拍拖...你而家已經鍾意4個...咁你出到社會既時候...d質素仲可能仲好d架ma...咁到時對大家都冇好處...
所以我中學果陣好小諗拍拖
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 8-7-2010 13:13 發表

有陣時,遲拍拖係好過早拍拖...你而家已經鍾意4個...咁你出到社會既時候...d質素仲可能仲好d架ma...咁到時對大家都冇好處...
所以我中學果陣好小諗 ...

不要為幾棵小樹而放棄整個森林

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 8-7-2010 13:13 發表

所以我中學果陣好小諗 ...
學校個個都係在生既你都睇唔上眼啦

22 12
發新話題