發新話題

新加坡數位迷彩 Part.II

新加坡數位迷彩 Part.II

沉日落場造型。

依家係爭對boots遮,早幾星期托屋企人過去搵,
軍方既半皮半帆布版竟然連廠都無我Size。
唯有改為睇相都見有兵用既民防部隊(SCDF)全皮版先 (又幾好著woh...)

意料之外,竟然連新加坡造型都會撞衫... 仲要撞埋同一個單位。
不過可惜果位朋友只係玩咗衫褲鞋章,無玩埋其他裝備...

可惜(好在)無乜落雨,否則可以著埋件Goretex影相。
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 相片分享 14-4-2012 02:43
  • gtoray 金錢 +15 相片分享 14-4-2012 02:43

我果日都見到你, 睇錯係加拿大CAMO...
P.S: 個場好Q多蚊呀..

正野

引用:
原帖由 raiden666 於 14-4-2012 01:49 發表
你未必看錯

加拿大果隻完全青bb
邊有可能睇錯

引用:
原帖由 小夜曲 於 14-4-2012 12:51 發表
加拿大果隻完全青bb
邊有可能睇錯
打game時,佢身上真係有青BB嘢

弊,被點相添...

不過果日個場仲有另一位朋友著新加坡裝,
你見到果個未必係我黎既... (你睇我唔到,你睇我唔到...)

FYI,CADPAT Vs. SAF Pixelated Camo.

果日真係okay多蚊,依家仲痕緊呀陰功...
引用:
原帖由 raiden666 於 14-4-2012 01:49 發表

個人認為新加坡數位迷彩有D似MARPAT.........只係D格仔比MARPAT密

事關我很久沒看到CANADA CAMO,  加上本身冇玩呢2種CAMO (再加上你唔係用SAR 21 ~ E為係用緊C7 /C8果D
所以有搞錯, 唔好意思~

我都係痕緊= =II 緊身衣都係擋唔到蚊=/

你講得無錯,我無M4既,果日果支係L119A1。
似M4多D果支C8拎左去整,未返。

因為SAF有用M4,所以都係唔研發支SAR21喇,之前買黎頂當既TAR21都賣埋囉。
引用:
原帖由 raiden666 於 14-4-2012 16:36 發表
事關我很久沒看到CANADA CAMO,  加上本身冇玩呢2種CAMO (再加上你唔係用SAR 21 ~ E為係用緊C7 /C8果D
所以有搞錯, 唔好意思~

我都係痕緊= =II 緊身衣都係擋唔到蚊=/
買左新既替代物喇,希望效果好D。
引用:
原帖由 B20_hk 於 14-4-2012 13:39 發表

打game時,佢身上真係有青BB嘢

回覆 1# 的帖子

similar to AOR2

發新話題