發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

回覆 419# 的帖子

引用:
原帖由 laiyatman 於 2-6-2012 10:44 發表
會否是秃頭的,在我未來港之前,台灣uncle多的是...................
記住,有鬚就認老豆,有波就認老母,係香港實掂嫁,台灣人

引用:
原帖由 於 2-6-2012 05:25 AM 發表

其實你都真係幾煩 仲賞過tvb劇裡面d師奶 睇戲你就睇戲啦
版主要做野又要問你拎approve?人地要pm你就會自然pm你
你以為自己老幾 咩叫樓主唔敢pm你
唔該你 唔好再響度扮大袋搏出位 呃水吹
如樓主呢單野係堅 到 ...
like!

呀樓主既身份其實已經開始曝光 唔使系D台度估 不過為左保持原味花生 小弟都係收聲先
ACU UCP忠實fans~~

留名待續! 
一個什麼也不懂的老兵!!

睇到而家我估個位捉蟲大師應該係(幽x隊)其中一員,而他囗中的首領唔知會唔會是他們的(皇上),而樓主會否就是上次SVD一役中的原兇(肥 x).
(肥 x)上次棄戰而逃就為今次作好準備?

btw點解將(肥 x)打在一起時會變成一句粗囗???

四百個post追唔到
有冇大大可以話我知其實咩事
thx

宜家呢個情況
令我諗起'神探"一句對白
"亂! 愈亂件事對我地愈有利"

引用:
原帖由 sam524 於 2-6-2012 14:49 發表
四百個post追唔到
有冇大大可以話我知其實咩事
thx
都唔會知乜事! 叔台呀邊個??????? 純吹無謂水又純秋水.....

回覆 428# 的帖子

樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係d咩有錢人 uncle屋企有30幾支ctw/ptw uncle知道我地想玩ctw/ptw 就4000蚊1支ctw連3匣賣比我地 仲要可以分期付款 有錢就比多d 無錢就遲d先比 壞槍又唔使錢 就算要錢都係料錢 我上幾個星期打某個場 試槍個陣壞槍 uncle即刻從元朗出九龍幫我買個摩打返黎換 仲有我地btw個前隊長買左支ptw 過左半年有多都仲差uncle3000蚊 uncle知到我地無錢都無追過我地 我地要買鏡買野 uncle從來都無收多我地錢 都係比來貨價我地 試問下??我地點解唔尊重uncle???呢d整槍師傅可以係邊度搵?uncle做事分明 體諒我地 有錢就比 無錢就慢慢還 
另外我想問下樓主你係唔係terry Wong/馬連/海盜/紅花會d人 如果係既 我想同你講樣野
知唔知點解uncle比我地分期付款唔比你地?? 首先你地1定有d問題 至於係咩問題我唔講 你地自己知 第二 你地個個有手有腳有工作 有經濟能力 又唔係學生 又唔係無錢比 仲要好意思去問uncle點解唔比唔比你地分期付款 uncle點解要比你地分期付款??

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
知唔知點解uncle比我地分期付款唔比你地?? 首先你地1定有d問題至於係咩問題我唔講你地自己知 第二 你地個個有手有腳有工作 有經濟能力 又唔係學生 又唔係無錢比 仲要好意思去問uncle點解唔比唔比你地分期付款 uncle點解要比你地分期付款??
我地唔係樓主,乜都唔知wor~

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
老老實實
我唔識你地
不過就睇你呢個回應內容都幾有趣
你口中既uncle好人到難以置信

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 15:50 發表

老老實實
我唔識你地
不過就睇你呢個回應內容都幾有趣
你口中既uncle好人到難以置信
中要有30幾支ctw/ptw

引用:
原帖由 abcd123 於 2-6-2012 15:53 發表

中要有30幾支ctw/ptw
內行人, 有都唔出奇

問題係有冇咁好死?唔係好熟就來貨價比你?仲要有得分期?!
係我個仔就可以考慮

從 #431 回應中, 除左盛讚uncle為人, 德行外
仲刻意透露樓主疑似身份, 其他事非

理性角度分析, 當中必有問題

發新話題